Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.7°C24.9°C
1 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
3 BF 33%
Συρία: Οι εμπόλεμες πλευρές συμφώνησαν σε συνομιλίες στη Γενεύη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συρία: Οι εμπόλεμες πλευρές συμφώνησαν σε συνομιλίες στη Γενεύη

Οι αντίπαλες πλευρές στη σύγκρουση στη Συρία συμφώνησαν να συναντηθούν στη Γενεύη για διαπραγματεύσεις σχετικά με το σύνταγμα, δήλωσε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών Γκέιρ Πέντερσεν, προσθέτοντας πως μια ανάπαυλα των μαχών μπορεί να δωσει την ευκαιρία για αρχίσει να επουλώνεται «η βαθιά, βαθιά δυσπιστία» μεταξύ τους. 

«Μόλις το επιτρέψει η κατάσταση λόγω της πανδημίας, συμφώνησαν να έρθουν στη Γενεύη και συμφώνησαν σε μια ατζέντα για την επόμενη συνάντηση», δήλωσε ο Πέντερσεν στους δημοσιογράφους. Δεν έδωσε ημερομηνία και είπε πως δεν θα ήταν δυνατή μια τηλεδιάσκεψη της συνταγματικής επιτροπής. 

Στην ίδια ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο Πέντερσεν επανέλαβε επίσης ένα μήνυμα που διατύπωσε χθες, Δευτέρα, προς το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και κάλεσε τις ΗΠΑ και τη Ρωσία να μιλήσουν για το πώς θα μπορούσαν να δώσουν μια ώθηση υπέρ της ειρήνης. 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL