Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.0°C28.5°C
3 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
26 °C
25.2°C28.2°C
2 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
22.0°C25.9°C
3 BF 45%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.0°C24.1°C
2 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
30 °C
29.9°C29.9°C
2 BF 19%
Ο Μπολσονάρου… ντόκτορ: Ο ΠΟΥ ενθαρρύνει τον αυνανισμό και την ομοφυλοφιλία των παιδιών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Μπολσονάρου… ντόκτορ: Ο ΠΟΥ ενθαρρύνει τον αυνανισμό και την ομοφυλοφιλία των παιδιών

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ενθαρρύνει τον αυνανισμό και την ομοφυλοφιλία των παιδιών, απεφάνθη ο Ζαίρ Μπολσονάρου κατά τη διάρκεια βαθυστόχαστης επιστημονικής μελέτης του που δημοσιεύτηκε στο έγκυρο περιοδικό του ιατρικού τομέα Facebook, αλλά οι αντιδράσεις εξανάγκασαν τον εξαίρετο αυτό πρακτικό γιατρό να κατεβάσει άρον άρον την ανάρτησή του.

Ο έκφυλος πρόεδρος της Βραζιλίας άρχισε να δημοσιεύει στο διαδίκτυο κάποιες υποτιθέμενες συστάσεις του ΠΟΥ που απευθύνονται σε κατηγορίες παιδιών, από 0 έως 4 ετών και από 4 έως 6 ετών, για να συμπληρώσει αργότερα τις αναρτήσεις με νέες συμβουλές για παιδιά από 9 έως 12 ετών, αναφερόμενος στην "Πρώτη ερωτική εμπειρία", χωρίς να αναφέρει την πηγή.  

Μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας υποστήριξαν αργότερα ότι οι αναρτήσεις του Μπολσονάρου ήταν από μια έκδοση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που είχε δημοσιευτεί στη Γερμανία το 2010 και απευθυνόταν στους γονείς.

"Αυτός είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας που πολλοί λένε ότι εγώ θα πρέπει να ακολουθήσω τις οδηγίες του για την περίπτωση του κορωνοϊού;", διερωτήθηκε δημοσίως ο πρόεδρος της μεγαλύτερης χώρας της Λατινικής Αμερικής, για κακή τύχη εκατομμυρίων Βραζιλιάνων και όχι μόνο.

Μετά από αυτήν την εντελώς θεωρητική ερώτηση ο Μπολσονάρου ξεκίνησε να παραθέτει τις υποτιθέμενες συστάσεις της ΠΟΥ, που απευθύνονται σε παιδιά από 0 έως 4 ετών:

"Ικανοποίηση και ευχαρίστηση στο άγγιγμα του σώματός μας (αυνανισμός) , εκφράζοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες, για παράδειγμα, στο πλαίσιο του να παίξει το παιχνίδι του γιατρού", τα παιδιά έχουν επίσης σεξουαλικά συναισθήματα ακόμη και στην πρώιμη παιδική ηλικία».

Για ότι αφορά τα παιδιά μεταξύ 4 και 6 έξι ετών ο Μπολσονάρου ανάρτησε ένα κείμενο που έγραφε τα εξής:

"Μια θετική ταυτότητα φύλου, χαρά και ευχαρίστηση στο άγγιγμα του σώματος, αυνανισμός της πρώιμης παιδικής ηλικίας, σχέσεις του ίδιου φύλου".

Αργότερα, δημοσίευσε άλλες υποτιθέμενες προτάσεις, απευθυνόμενες σε παιδιά μεταξύ 9 και 12 ετών με τον τίτλο: "Πρώτη σεξουαλική εμπειρία".

Στη Βραζιλία πάντως έχασαν τη ζωή τους 449 άτομα την Πέμπτη ανεβάζοντας τον επίσημο αριθμό των θυμάτων στα 5.466 και των κρουσμάτων στα 78.162 άτομα. Ακόμη χειρότερα το προγούμενο 24ωρο τα νέα κρούσματα εκτινάχθηκαν κατά 6.276 άτομα, καταρρίπτοντας νέα ρεκόρ ανόδου, 

Όταν όμως ο Μπολσονάρου ρωτήθηκε για την κατακόρυφη αύξηση των θυμάτων και των κρουσμάτων απάντησε στους δημοσιογράφους χαριτολογώντας με το δεύτερό του όνομα που είναι Μεσίας: "Λοιπόν, τι θέλετε να κάνω. τό όνομα που είμαι Μεσσίας, αλλά δεν κάνω θαύματα".

Ο πρώην υποψήφιος για την προεδρίας της χώρας του Εργατικού Κόμματος (PT) Φερνάντο Αντάντ αναφέρθηκε στο δημοσίευμα του Μπολσονάρου σημειώνοντας ότι «οι καθημερινές φρικαλεότητες του Μπολσονάρου μετατρέπουν το χθες σε μια μακρινή μέρα».  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL