Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νέες αμερικανικές κυρώσεις στο Ιράν

Οι ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Μ.Πομπέο, επέβαλαν κυρώσεις στην ιρανική ιδιωτική αεροπορική εταιρία Mahan Air, και σε μία ναυτιλιακή εταιρία «για τον ρόλο που έπαιξαν στη διάδοση όπλων μαζικής καταστροφής»

Κυρώσεις στην αεροπορική και την ακτοπλοϊκή βιομηχανία του Ιράν για τη μεταφορά φονικών προηγμένων οπλικών συστημάτων μαζικής καταστροφής, επέβαλε η Ουάσινγκτον, σύμφωνα με τον υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.

Οι ΗΠΑ, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάτμεντ, στοχοθέτησαν τρεις γενικούς εμπορικούς αντιπρόσωπους της ιρανικής ιδιωτικής εταιρίας Mahan Air, που εδρεύει στην Τεχεράνη, για τον ρόλο που έπαιξαν οι αερογραμμές στη διάδοση των όπλων μαζικής καταστροφής, όπως και ένα ιρανικό ακτοπλοϊκό δίκτυο που ενεπλάκη στο λαθρεμπόριο όπλων από το Ιράν στην Υεμένη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στουρνάρας μαινόμενος

Ο κεντρικός μας τραπεζίτης Γ. Στουρνάρας βγήκε χθες στο πρακτορείο Bloomberg και είπε ότι χρειάζονται συντονισμένα μέτρα δημοσιονομικής τόνωσης των οικονομιών, διότι αλλιώς η Ευρώπη θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση χρέους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις