Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.3°C16.2°C
2 BF 64%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
8.1°C13.2°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.0°C13.8°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.3°C14.8°C
2 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.2°C
0 BF 87%
Στήριξη του Ντ.Τραμπ στον Μ.Πένς για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2020
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στήριξη του Ντ.Τραμπ στον Μ.Πένς για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2020

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε ότι «μένει πιστός» στο πρόσωπο του Μάικ Πενς ως υποψηφίου αντιπροέδρου του στις εκλογές του 2020, αντικρούοντας τις φήμες περί αντικατάστασής του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξέταζε το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Πενς με την πρώην πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Νίκι Χέιλι.

«Είναι ο άνθρωπός μου, είναι ο φίλος μου» σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox News, σπεύδοντας ωστόσο να εξάρει τη Ν.Χέιλι σημειώνοτνας ότι και εκείνη θα έχει εμπλοκή στις εκλογές.

Η Νίκι Χέιλι παραιτήθηκε από τη θέση της πρέσβειρας τον περασμένο χρόνο. Έγραψε βιβλίο στο οποίο απέφυγε να ασκήσει κριτική στον πρόεδρο των ΗΠΑ, αν και άφησε να εννοηθεί ότι οι δυο τους δεν συμφωνούσαν πάντα.

Από την άλλη, ο Ντόναλντ Τραμπ απέφυγε να επιβεβαιώσει εάν ο νυν υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο θα αποχωρήσει από το κυβερνητικό σχήμα θέτοντας υποψηφιότητα για μια έδρα στη Γερουσία, από το Κάνσας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ περιορίστηκε να πει ότι ο Μ.Πομπέο θα εκλεγόταν με άνεση, εάν έθετε υποψηφιότητα κι ότι ενδεχομένως θα το σκεφτόταν, εάν πίστευε ότι υπήρχε περίπτωση οι Ρεπουμπλικανοί να χάσουν εκεί.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL