Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
Ρωσία: Εννέα τραυματίες από τις νέες εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών στη Σιβηρία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρωσία: Εννέα τραυματίες από τις νέες εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών στη Σιβηρία

Φωτογραφία αρχείου

Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν από τις νέες εκρήξεις που σημειώθηκαν στις αποθήκες πυρομαχικών του ρωσικού στρατού κοντά στην πόλη Ατσίνσκ του Κρασνογιάρσκ. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας απέδωσε τις νέες εκρήξεις σε κεραυνό που έπεσε σε στρατιωτικό βλήμα.

Την ίδια ώρα, το γραφείο του κυβερνήτη του Κρασνογιάρσκ ανακοίνωσε ότι οι νέες εκρήξεις προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών αποναρκοθέτησης.

Όπως μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημεώσης, το νοσοκομείο ανέφερε ότι τέσσερις από τους τραυματίες παρέμειναν για νοσηλεία.

Από την πλευρά του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, κάνει λόγο για έναν φύλακα που βρίσκονταν στην πύλη ελέγχου των αποθηκών και τραυματίσθηκε από θραύσματα γυαλιών.

Σύμφωνα με διεθνή με΄σα ενημε΄ρωσης, κάτοικοι του χωριού Κάμενκα που βρίσκεται κοντά στις αποθήκες πυρομαχικών, απομακρύνονται εκ νέου από το χωριό και μεταφέρονται στο χωριό Μαλίνοφκα.

Από τις εκρήξεις που είχαν σημειωθεί στις 5 Αυγούστου στις αποθήκες πυρομαχικών και στην πυρκαγιά που προκλήθηκε εν συνεχεία είχε χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και είχαν τραυματισθεί οκτώ, ενώ από την περιοχή είχαν απομακρυνθεί 11.000 άτομα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL