Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πέθανε στις φυλακές της Τουρκίας ο απεργός πείνας Μουσταφά Koçak

Πέθανε μετά από 297 μέρες απεργίας πείνας Μουσταφά Koçak μαχόμενος για δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια ζητώντας να δικαστεί ξανά με αληθινά στοιχεία.

Ο Mustafa Koçak καταδικάστηκε ισόβια με μόνα στοιχεία την «ομολογία» ενός ρουφιάνου καταγγέλλει το περιοδικό «ο Αγώνας» με ανάρτησή του.

«Πριν ενάμιση μήνα πραγματοποιήθηκε η απαγωγή του Μουσταφά από τις φυλακές και επιχειρήθηκε για 73 φορές η αναγκαστική σίτισή του, στην οποία αντιστάθηκε ηρωικά 73 φορές βγάζοντας τον ορό με τα δόντια του. Ήταν 30 κιλά και δεμένος στα χέρια και τα πόδια... Ο Μουσταφά καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση, γιατί δε θέλησε να γίνει δωσίλογος και καταδότης»

Ο Μουσταφά Koçak ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Ο σύντροφος Mustafa Koçak έπεσε μάρτυρας μέσα στις φυλακές μετά από 297 μέρες απεργίας πείνας. Πριν ενάμιση μήνα πραγματοποιήθηκε η απαγωγή του Μουσταφά από τις φυλακές και επιχειρήθηκε για 73 φορές η αναγκαστική σίτισή του, στην οποία αντιστάθηκε ηρωικά 73 φορές βγάζοντας τον ορό με τα δόντια του. Ήταν 30 κιλά και δεμένος στα χέρια και τα πόδια... Ο Μουσταφά καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση, γιατί δε θέλησε να γίνει δωσίλογος και καταδότης, όπως ο Μπέρκ Ερτζάν (το άτομο που τον έμπλεξε εξαρχής στην υπόθεση και εξ αιτίας του καταδικάστηκε σε ισόβια με μόνα στοιχεία την "ομολογία" του ρουφιάνου αυτού). Τον Ιούλιο ο Μουσταφά ξεκίνησε αυτόν τον μεγάλο αγώνα για δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια ζητόντας να δικαστεί ξανά με αληθινά στοιχεία! Ο ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΧΑΜΟΣ ΤΟΥ ΟΠΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΟΤΣΑΚ - ΑΘΑΝΤΟΣ !!!

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο