Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βρετανία: Φαβορί ο Μπ.Τζόνσον στη διαδοχή της Τ.Μέι

ΑΜΠΕ

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου YouGov για λογαριασμό της εφημερίδας The Times τα μέλη των «Τόρις» επιλέγουν τον πρώην ΥΠΕΞ σε ποσοστό 39%

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον, που παραιτήθηκε πέρυσι από την κυβέρνηση διαφωνώντας με τη στρατηγική της Τ.Μέι για το Brexit, αποτελέι φαβορί για να αναλάβει την πρωθυπουργία, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου YouGov για λογαριασμό της εφημερίδας The Times.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση τα μέλη του Συντηρητικού Κόμματος, επιλέγουν τον Μπ.Τζόνσον, σε ποσοστό 39%. Στη δεύτερη θέση έρχεται ο πρώην υπουργός Brexit, Ντόμινικ Ράαμπ, με ποσοστό 13%.

Η Τερέζα Μέι έχει δηλώσει ότι θα παρουσιάσει το χρονοδιάγραμμα της παραίτησής της αφού θέσει τη συμφωνία για το Brexit σε ψηφοφορία στη Βουλή των Κοινοτήτων στις 3 Ιουνίου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά ο Τσίπρας έφερε Μνημόνια

Μπορεί τα κανάλια να δοξάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στον πραγματικό κόσμο η κατάσταση δεν είναι καθόλου ρόδινη. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι, η πολυδιαφημισμένη ρευστότητα πέφτει με το σταγονόμετρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις