Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Την αλληλεγύη του στα θύματα των πλημμυρών στην Ελλάδα, εξέφρασε το Ευρωκοινοβούλιο (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Την αλληλεγύη του στα θύματα των πλημμυρών στην Ελλάδα, εξέφρασε το Ευρωκοινοβούλιο (Video)

Την αλληλεγγύη του στα θύματα των πλημμυρών στην Ελλάδα, εξέφρασε το Ευρωκοινοβούλιο, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας στο Στρασβούργο.https://www.youtube.com/embed/zAF-jzrSftw?rel=0

Το ζήτημα της άμεσης αντιμετώπισης της πολύνεκρης φυσικής καταστροφής που πλήττει τις τελευταίες μέρες την ευρύτερη περιοχή της δυτικής Αττικής, έφερε στο προσκήνιο, πριν την έναρξη των ψηφοφοριών, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ζητώντας την έμπρακτη έκφραση της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης.

«Χθες, μια φονική πλημμύρα στη χώρα μου την Ελλάδα, στα προάστια δυτικά της Αθήνας, προκάλεσε τεράστια φυσική καταστροφή και ήδη θρηνούμε 15 νεκρούς. Θεωρώ δεδομένη την έκφραση της αλληλεγγύης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τον ελληνικό λαό που πλήττεται από αυτή την καταστροφή και ως έκφραση συλλυπητηρίων στις οικογένειες των νεκρών» ανέφερε ο Δ. Παπαδημούλης.

«Στεκόμαστε στο πλευρό των θυμάτων των καταστροφών, μιας καταστροφής τεράστιας σε απώλειες ανθρώπινων ζωών, και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις σκέψεις σας αναφορικά με τα θύματα», δήλωσε από την πλευρά της η προεδρεύουσα της Ολομέλειας, Έβελυν Γκέμπχαρντ, εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL