Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πορτογαλία: Απεργία Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στις συγκοινωνίες Λισαβόνας και Πόρτο

Η Λισσαβόνα και το Πόρτο θα περάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά χωρίς επίγειες και θαλάσσιες συγκοινωνίες, εξαιτίας της απεργίας των εργαζομένων στις τρεις μεγάλες εταιρείες αστικών συγκοινωνιών και μεταφορών Carris, STCP και Transports do Tejo, που διαμαρτύρονται για τον προϋπολογισμό

Η Λισσαβόνα και το Πόρτο θα περάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά χωρίς επίγειες και θαλάσσιες συγκοινωνίες, εξαιτίας της απεργίας των εργαζομένων στις τρεις μεγάλες εταιρείες αστικών συγκοινωνιών και μεταφορών Carris, STCP και Transports do Tejo, που διαμαρτύρονται για τον προϋπολογισμό λιτότητας και τις περικοπές των αποδοχών που προβλέπει. Διαιτητικό δικαστήριο υποχρέωσε τα συνδικάτα των εταιρειών λεωφορείων της Λισσαβόνας και του Πόρτο να εγγυηθούν τις ελάχιστες υπηρεσίες προς τους πολίτες τις δύο αυτές εορταστικές ημέρες.

Τα συνδικάτα κρίνουν παράνομη την επιβολή της ελάχιστης υπηρεσίας, ενώ στις 2 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πανηγυρίζουν και αυτοσυγχαίρονται

Είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούν προφανώς ότι, βάζοντας τους μπουκωΜΜΕνους της λίστας Πέτσα να ασχολούνται νυχθημερόν με τον Καλογρίτσα και να ανακαλύπτουν σχέδια εκτροπής και φίμωσης του Τύπου, διαχειρίζονται επιτυχώς τα προβλήματα της χώρας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις