Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C25.1°C
1 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.6°C23.6°C
1 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.0°C
1 BF 40%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.2°C25.2°C
3 BF 35%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.9°C20.9°C
0 BF 49%
Ιταλία: Τρία ξενοδοχεία της Ρώμης μετατρέπονται σε καραντίνα ασθενών χωρίς βαριά συμπτώματα κορωνοϊού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ιταλία: Τρία ξενοδοχεία της Ρώμης μετατρέπονται σε καραντίνα ασθενών χωρίς βαριά συμπτώματα κορωνοϊού

Τρία ξενοδοχεία της Ρώμης θα χρησιμοποιηθούν για την καραντίνα ασθενών με covid-19 όπως αποφάσισαν οι αρμόδιες αρχές στην Ιταλία. Το μεγαλύτερο, το ξενοδοχείο Marriot, βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το νοσοκομείο Columbus, ένα από τα ειδικευμένα κέντρα για την εισαγωγή ασθενών με κορωνοϊό.

Στα δωμάτια των ξενοδοχείων θα μεταφερθούν θετικοί στον ιό ασθενείς, οι οποίοι δεν βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Παράλληλα, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο αριθμός των ξενοδοχειακών μονάδων αναμένεται να αυξηθεί.

Παράλληλα, η περιφέρεια του Λατίου, πρωτεύουσα της οποίας είναι η Ρώμη, ζήτησε να σταματήσουν όλες οι κρουαζιέρες, διότι αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

«Αν χρειαστεί, θα προσφέρουμε την αναγκαία υγειονομική βοήθεια, αλλά όσοι τουρίστες πραγματοποιούν κρουαζιέρες πρέπει να σταματήσουν να κατεβαίνουν από τα πλοία. Θα μπορούν να κατέβουν μόνο για να επιβιβαστούν άμεσα σε αεροσκάφη. Θεωρούμε ότι στην φάση αυτή όλα τα κρουαζιερόπλοια δεν πρέπει να έρχονται στην χώρα μας», δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος του Λατίου για θέματα υγείας Αλεσάντρο Ντ΄Αμάτο.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL