Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βρετανία: Θέση στο ψηφοδέλτιο για τον επικεφαλής των Εργατικών εξασφάλισε ο Κ.Στάρμερ

ΑΜΠΕ

Η Ένωση ιδιωτικών υπαλλήλων, Usdaw -μία από τις πέντε μεγαλύτερες συνδικαλιστικές ενώσεις της χώρας, με περισσότερα από 430.000 μέλη- αποφάσισε να στηρίξει τον Κιέρ Στάρμερ ως επόμενο ηγέτη του Εργατικού κόμματος

Τη θέση του στο ψηφοδέλτιο για τον νέο επικεφαλής των Εργατικών -ένας εκ των πέντε υποψηφίων- εξασφάλισε ο σκιώδης υπουργός για το Brexit, Κιέρ Στάρμερ, λαμβάνοντας σήμερα την υποστήριξη μίας εκ των μεγαλύτερων εργατικών ενώσεων.

Η Ένωση ιδιωτικών υπαλλήλων, Usdaw -μία από τις πέντε μεγαλύτερες συνδικαλιστικές ενώσεις της χώρας, με περισσότερα από 430.000 μέλη- αποφάσισε να στηρίξει τον Κιέρ Στάρμερ ως επόμενο επικεφαλής του Εργατικού κόμματος, ο οποίος ήδη έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη της Unison άλλης μίας από τις μεγαλύτερες ενώσεις.

Με τις δύο αυτές εργατικές ενώσεις στο πλευρό του, ο Κ.Στάρμερ έχει καταφέρει να είναι ο πρώτος από τους υποψήφιους που πετυχαίνει να εκπληρώσει τον στόχο του δεύτερου σταδίου του αγώνα για την διαδοχή του Τζέρεμι Κόρμπιν.

Παράλληλα, η Usdaw αποφάσισε να στηρίξει για την αντιπροεδρία του κόμματος, την της Άντζελα Ρέινερ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ωμοί και αναίσχυντοι

Από προχθές, ολόκληρο το σύστημα της Ν.Δ. που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση Novartis περιφέρεται έξαλλο στα ΜΜΕ. Απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με ισόβια, κραυγάζει για έσχατες προδοσίες και ισόβια και εξαπολύει ύβρεις και απειλές κατά των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις