Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δύο νεκροί από καταρρακτώδεις βροχές στην Ισπανία

Eurokinissi

Στην πόλη Οντινιέντ, μία απ' αυτές που επλήγησαν περισσότερο, σημειώθηκαν οι σφοδρότερες βροχοπτώσεις από το 1917 που άρχισε η καταγραφή μετεωρολογικών δεδομένων

Ένα ζευγάρι ηλικίας 70 ετών, έχασε σήμερα τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από χείμαρρο που δημιουργήθηκε εξαιτίας καταρρακτωδών βροχοπτώσεων στην Καουντέντε, χωριό της περιφέρειας Καστίλλη-Λα Μάντσα στην ανατολική Ισπανία.

Σύμφωνα με τις ισπανικές αρχές, στην επαρχία της Μούρθια, υπερχείλισαν τουλάχιστον δύο ποταμοί και δεκάδες άνθρωποι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας πολλά σχολεία και πανεπιστημιακά ιδρύματα έκλεισαν στις επαρχίες της Βαλένθια και της Μούρθια.

Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, στην πόλη Οντινιέντ, μία απ' αυτές που επλήγησαν περισσότερο, σημειώθηκαν οι σφοδρότερες βροχοπτώσεις από το 1917 που άρχισε η καταγραφή μετεωρολογικών δεδομένων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επτά μήνες κυβέρνηση Μητσοτάκη: Γκέλες παντού

Επτά μήνες μετά τις εκλογές, η ελληνική πραγματικότητα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη διαμορφώνεται ως εξής: Στο προσφυγικό, υπάρχει πλήρης απώλεια ελέγχου. Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να θέσει στοιχειώδεις στόχους και να τους υλοποιήσει και έχει μετατραπεί σε ουρά των τοπικών της ακροδεξιών παραγόντων....

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις