Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σκληρή γλώσσα Χιού Γκράντ κατά Μπόρις Τζόνσον: Η Βρετανία είναι αηδιασμένη με εσένα

«Δεν θα γ@μ@σεις το μέλλον των παιδιών μου. Δεν θα καταστρέψεις τις ελευθερίες για την υπεράσπιση των οποίων πολέμησε ο παππούς μου...Η Βρετανία είναι αηδιασμένη με εσένα και τη μικρή συμμορία με τα μ@λ@κισμένα τσιράκια σου»

Με πολύ σκληρή γλώσσα ο διάσημος ηθοποιός Χιου Γκραντ επιτέθηκε χθες κατά του βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, τον οποίο μάλιστα αποκαλεί "υπερ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου", μετά την απόφασή του δεύτερου να κλείσει το βρετανικό κοινοβούλιο.

 

«Δεν θα γ@μ@σεις το μέλλον των παιδιών μου. Δεν θα καταστρέψεις τις ελευθερίες για την υπεράσπιση των οποίων πολέμησε ο παππούς μου σε δύο πολέμους. Άντε γ@μ@σου υπερπροβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου. Η Βρετανία είναι αηδιασμένη με εσένα και τη μικρή συμμορία με τα μ@λ@κισμένα τσιράκια σου», έγραψε συγκεκριμένα στο twitter o γνωστός ηθοποιός.

Ο Χιου Γραντ "απάντησε" εξοργισμένος σε βίντεο του Μπόρις Τζόνσον που μιλά για το Brexit και για τους στόχους της νέας κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως δεν θα περιμένει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι περικοπές μισθών είναι η αρχή

Ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει συνειδητοποιήσει, υπνωτισμένος από το success story των καναλιών. Όμως το ξήλωμα της κοινωνικής συνοχής έχει ήδη ξεκινήσει με τη μείωση των μισθών κατά 20% και την απελευθέρωση των απολύσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις