Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.2°C24.7°C
3 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.8°C19.6°C
3 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.4°C18.0°C
5 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
0 BF 43%
«Η Ευρωπαϊκή Ενοποίηση μπροστά σε νέες προκλήσεις - Ο ρόλος των Προοδευτικών Δυνάμεων» αύριο στο Ευρωκοινοβούλιο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Η Ευρωπαϊκή Ενοποίηση μπροστά σε νέες προκλήσεις - Ο ρόλος των Προοδευτικών Δυνάμεων» αύριο στο Ευρωκοινοβούλιο

Εκδήλωση με τίτλο «Η Ευρωπαϊκή Ενοποίηση μπροστά σε νέες προκλήσεις - Ο ρόλος των Προοδευτικών Δυνάμεων» θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη, 27 Νοεμβρίου, στο Ευρωκοινοβούλιο, με τη συμμετοχή των προέδρων των πολιτικών ομάδων της Αριστεράς, των Πρασίνων και των Σοσιαλιστών.

Στην εκδήλωση, την οποία διοργανώνει η «Προοδευτική Συμμαχία» (ProgressiveCaucus), θα συμμετάσχουν οι πρόεδροι Γκάμπι Τσίμερ (Αριστερά), Ούντο Μπούλμαν (Σοσιαλιστές) και Σκα Κέλερ (Πράσινοι). Έχουν, επίσης, προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, του πολωνικού κόμματος RAZEM, του γαλλικού κόμματος Generation.s, του ιρλανδικού SinnFein και του βελγικού κόμματος Ecolo.

Στον ανοικτό διάλογο θα συμμετάσχουν ευρωβουλευτές που μετέχουν στις τρεις πολιτικές ομάδες, εκπρόσωποι Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, και άλλοι.

Την εναρκτήρια ομιλία θα απευθύνει το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της «Προοδευτικής Συμμαχίας» Δημήτρης Παπαδημούλης (Αριστερά) και τον συντονισμό της εκδήλωσης θα αναλάβουν οι ευρωβουλευτές, μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της «Προοδευτικής Συμμαχίας», Ερνέστ Ούρτασουν (Πράσινοι), Εύα Ζολί (Πράσινοι), Φλορέν Μαρσελεζί (Πράσινοι). Τα συμπεράσματα της εκδήλωσης θα παρουσιάσει ο Γκιγιόμ Μπαλάς (Σοσιαλιστές), επίσης μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της «Προοδευτικής Συμμαχίας».

Ειδικές παρεμβάσεις θα πραγματοποιήσουν οι Ιταλοί ευρωβουλευτές της Εκτελεστικής Επιτροπής της «Προοδευτικής Συμμαχίας» Έλι Σλάιν (Σοσιαλιστές) και Σέρτζιο Κοφεράτι (Σοσιαλιστές).

Στην πρόσκληση για την εκδήλωση η «Προοδευτική Συμμαχία» αναφέρει ότι «πέραν των διαφορών μας, θέλουμε να συνεχίσουμε τον διάλογο και να μοιραστούμε τις προτάσεις μας στη μάχη για τις προοδευτικές μας προτεραιότητες: βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη, πολιτικές συνοχής, διαφάνεια, δημοκρατία, ειρήνη», και προσθέτει: «Ενάντια στις τρέχουσες λύσεις, που δημιουργούν ανισότητες, φοροδιαφυγή, αδικίες, και που ευνοούν τα δικαιώματα των λίγων».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 (ώρα Βρυξελλών) στην αίθουσα ASP1G2.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL