Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C23.0°C
3 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.7°C17.6°C
4 BF 47%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.7°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.2°C
4 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C21.3°C
3 BF 45%
Ν.Κοτζιάς: Η εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων ουδέποτε ωφέλησε τα συμφέροντα της χώρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν.Κοτζιάς: Η εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων ουδέποτε ωφέλησε τα συμφέροντα της χώρας

«Οι αναφορές του κ. Κουμουτσάκου για την επίσκεψή μου στις ΗΠΑ, πέραν του ότι διαστρεβλώνουν τα όσα ειπώθηκαν από πλευράς μου, προκαλούν εσκεμμένα εσφαλμένες εντυπώσεις ως προς το περιεχόμενο του συνόλου των επαφών μου με την αμερικανική ηγεσία» τονίζει με ανακοίνωσή του ο Νίκος Κοτζιάς.

Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι οι αναφορές του Γ.Κουμουτσάκου «προωθούν σκόπιμες ανακρίβειες που αναπαράγονται και “διανθίζονται” με αναληθή, ως συνήθως, δημοσιεύματα στην εφημερίδα “Τα Νέα”».

Παράλληλα, ο υπουργός Εξωτερικών σημειώνει ότι «στη διπλωματία και την πολιτική υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται» υπενθυμίζοντας ότι δηλώσει του Κ.Μητσοτάκη ότι «ότι η εξωτερική πολιτική θα πρέπει να ασκείται προς τα έξω και όχι προς τα μέσα».

Τέλος απευθυνόμενος στον ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ τονίζει ότι «άλλοι ομιλούν χωρίς να πράττουν και άλλοι πράττουν χωρίς να ομιλούν, με κριτήριο τους κάποιες εσωτερικές σκοπιμότητες» ενώ προσθέτει ότι «η έκδοση ανακοινώσεων για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων ουδέποτε ωφέλησε τα συμφέροντα της χώρας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL