Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.6°C19.6°C
4 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.0°C19.4°C
5 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.5°C18.0°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.7°C18.8°C
5 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.8°C16.9°C
2 BF 68%
Παρέμβαση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στη δίκη της Χρυσής Αυγής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παρέμβαση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές Αρ. Μπαλτάς, Θ. Δρίτσας και Γ. Πάλλης, καθώς και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν έξω από το Εφετείο και έστειλαν το μήνυμα ότι όλη η κοινωνία θα πρέπει να βρεθεί απέναντι στον φασισμό και σε όλες τις εκφάνσεις του στην καθημερινότητα, ότι πρέπει η δίκη να ολοκληρωθεί και να καταδικαστούν τα μέλη της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας.

Ο Αρ. Μπαλτάς τόνισε ότι «αυτή η δίκη δεν αφορά μόνο την Ελλάδα και τη Χρυσή Αυγή, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη», υπενθυμίζοντας ότι ενόψει ευρωεκλογών αναπτύσσονται ακροδεξιές δυνάμεις που αγγίζουν ρητά τον φασισμό και τον ναζισμό, όπως η Χρυσή Αυγή. Ζήτησε επίσης να δοθεί δημοσιότητα στη δίκη, ώστε να συμβάλει στο αντιφασιστικό κίνημα που αναπτύσσεται στην Ευρώπη, όπως η προχθεσινή μεγάλη διαδήλωση στο Βερολίνο.

«Επιτέλους θα πρέπει η ελληνική Δικαιοσύνη να καταδικάσει αυτή την τρομοκρατική νεοναζιστική οργάνωση. Γι' αυτό βρισκόμαστε και σήμερα εδώ. Γι' αυτό θα βρισκόμαστε και όσο το δυνατόν περισσότερες φορές μέσα και έξω από τη δίκη, να ενημερώνουμε τον κόσμο, να τονίζουμε τη σημασία καταδίκης του φασισμού ιδεολογικά, αλλά και στην πράξη. Όλοι μαζί να φτιάξουμε μια κοινωνία πάνω στην αλληλεγγύη» δήλωσε ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρης Αλεξίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL