Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Ανάσα αξιοπρέπειας": Πανευρωπαϊκή δράση αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης, σήμερα

Με σύνθημα «Ανάσα Αξιοπρέπειας» δίνεται το νέο ραντεβού στις 5 το απόγευμα σήμερα Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης στο Σύνταγμα αλλά και σε άλλες ελληνικές και ευρωπαϊκές πόλεις.

Με σύνθημα «Ανάσα Αξιοπρέπειας» δίνεται το νέο ραντεβού στις 5 το απόγευμα σήμερα Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης στο Σύνταγμα αλλά και σε άλλες ελληνικές και ευρωπαϊκές πόλεις.

Ανά τον κόσμο:

Κυριακή 15/2

Λονδίνο (Αγγλία)

Παρίσι, Νάντη, Νιμ (Γαλλία)

Βρυξέλλες (Βέλγιο)

Άμστερνταμ (Ολλανδία)

Βελιγράδι (Σερβία)

Βιέννη (Αυστρία)

Στοκχόλμη, Γκέτεμποργκ (Σουηδία)

Κοπεγχάγη, Ααρχους, Οντένσε (Δανία)

Κατάνια (Ιταλία)

Λισαβόνα, Πόρτο, Μπράγκα, Φάρο, Πορτιμάο, Βιζέου (Πορτογαλία)

Ρίγα (Λετονία)

Σόφια (Βουλγαρία)

Λευκωσία (Κύπρος)

Λουξεμβούργο Ουάσινγκτον (ΗΠΑ)

Δευτέρα 16/2

Ζυρίχη (Ελβετία)

Ελσίνκι (Φινλανδία)

Σίδνεϊ (Αυστραλία)

Τρίτη 17/2

Βουδαπέστη (Ουγγαρία)

Ολόκληρο το κάλεσμα:

Δεν μασάμε στους εκβιασμούς- Δεν κάνουμε πίσω - Θα νικήσουμε Ήδη οι μεγάλες κινητοποιήσεις του ελληνικού λαού, αλλά και οι συγκεντρώσεις συμπαράστασης σε πόλεις του εξωτερικού αποτελούν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί στην προσπάθεια της κυβέρνησης.

Η Κυριακή 15 Φλεβάρη αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σταθμό, ως Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης. Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν.

Να μην τους κάνουμε τη χάρη! Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του. Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.

Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.

Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής. Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Συνεχίζουμε με πείσμα και αυτοπεποίθηση. Θα νικήσουμε! 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ένας χρόνος "αριστείας"

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής» δεν καλύπτει όλα όσα έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον πρώτο χρόνο της θητείας της. Αφορά την ατζέντα της τελευταίας ημέρας: την επιβεβαίωση του τεράστιου σκανδάλου της λίστας Πέτσα, όπου τεράστια ποσά δημοσίου χρήματος διοχετεύτηκαν για τη στήριξη ΜΜΕ φιλικών προς την κυβέρνηση.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις