Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συναυλία αλληλεγγύης για τη Γάζα απόψε με τον Β. Λέκκα

eurokinissi

Σε συναυλία συμπαράστασης στο λαό της Παλαιστίνης καλούν απόψε, στις 9 το βράδυ, έξω από την πρεσβεία της Παλαιστίνης στο Παλαιό Ψυχικό, το Κόκκινο 105,5, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού η Fair Planet, η "Αλληλεγγύη για όλους"και η Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα.

Σε συναυλία συμπαράστασης στο λαό της Παλαιστίνης καλούν απόψε, στις 9 το βράδυ, έξω από την πρεσβεία της Παλαιστίνης στο Παλαιό Ψυχικό, το Κόκκινο 105,5, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού η Fair Planet, η "Αλληλεγγύη για όλους"και η Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα. "Η Παλαιστίνη δεν είναι μακριά μας" θυμίζει ο Βασίλης Λέκκας, ο οποίος θα τραγουδήσει στην εκδήλωση.

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας συγκέντρωσης φαρμάκων για τη δοκιμαζόμενη Λωρίδα της Γάζας, έπειτα από έκκληση για παροχή ιατροφαρμακευτικής βοήθειας της Παλαιστινιακής Ιατρικής οργάνωσης UΗCC. "Αυτή η Γάζα δεν κρατάει άλλο αίμα" είναι το σύνθημα της πρωτοβουλίας, που θέτει ως στόχο την πραγματοποίηση αποστολής στη Λωρίδα της Γάζας, υπό την αιγίδα της Παλαιστινιακής Αρχής, για τη μεταφορά και διανομή του ιατροφαρμακευτικού υλικού που θα συγκεντρωθεί σε νοσοκομεία που επλήγησαν από τις βόμβες των Ισραηλινών και σε αμάχους τραυματίες.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κυβέρνηση, ο Άδωνις και το κράτος δικαίου

Στις αρχικές συζητήσεις για το ταμείο ανάκαμψης, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, πολλές χώρες ζήτησαν να συνδεθεί η κοινοτική χρηματοδότηση με τη λειτουργία του κράτους δικαίου. Το θέμα αυτό έθιγε κυρίως την Ουγγαρία και την Πολωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο