Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.4°C26.3°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.6°C26.6°C
1 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
21.0°C26.5°C
2 BF 41%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.7°C25.8°C
4 BF 31%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.9°C24.9°C
0 BF 33%
Ν. Ξυδάκης: Ο Κυρανάκης να πάει να τα πει στον Αντετοκούνμπο (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Ξυδάκης: Ο Κυρανάκης να πάει να τα πει στον Αντετοκούνμπο (Video)

Σφοδρή επίθεση στον Κ. Κυρανάκη για τις ρατσιστικές του δηλώσεις εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα της Β΄ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, κάνοντας λόγο για ακροδεξιά δημαγωγία.https://www.youtube.com/embed/ZJhhY0S47bk

«Ο κ. Κυρανακάκης παριστάνει τον Έλληνα Σαλβίνι και πάει να ψαρέψει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Αυτά που λέει για τα ελληνόπουλα και τι θεωρεί ελληνόπουλα, να πάει να τα πει στο ελληνικό Σύνταγμα και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τα Σεπόλια» σημείωσε ο Ν. Ξυδάκης μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

Όπως είπε, ο διασημότερος Έλληνας αυτή τη στιγμή είναι ένα παιδί που ήρθε η οικογένειά του από τη Νιγηρία, έμεινε στα Σεπόλια, βαπτίστηκε στον Άγιο Μελέτιο Σεπολίων και δοξάστηκε στην Ελλάδα.

Αποστάσεις από τη ρατσιστική τοποθέτηση Κ. Κυρανάκη πήρε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος ο οποίος ήταν στο πλατό. Αν και αρχικά έκανε λόγο για απομόνωση λέξεων και ερμηνεία κατά το δοκούν, στη συνέχεια δήλωσε ότι «η γραμμή του κόμματος προσδιορίζεται από τον πρόεδρο του κόμματος Κ. Μητσοτάκη, είναι πεντακάθαρη και δεν χωράει αμφιβολία. Ας προσέχουμε και οι υπόλοιποι στο τι λέμε και πώς το λέμε».

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL