Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.1°C17.0°C
3 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.4°C13.8°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.4°C14.4°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.5°C14.1°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.5°C
1 BF 75%
Λ.Κρέτσος: Θέμα δημοκρατίας η διεξαγωγή του debate (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Λ.Κρέτσος: Θέμα δημοκρατίας η διεξαγωγή του debate (Video)

«Η διεξαγωγή του debate είναι θέμα δημοκρατίας», ξεκαθαρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Λευτέρης Κρέτσος, προσθέτοντας ότι «μας ενδιαφέρει να υπάρξει αντιπαράθεση καθώς οι πολίτες έχουν δικαίωμα να μάθουν τι διακυβεύεται την επομένη των εκλογών».https://www.youtube.com/embed/sVxULdujT6o

Ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ, έκανε λόγο για «περιφρόνηση του κ. Μητσοτάκη προς τον ελληνικό λαό» ως προς το δικαίωμά του να ενημερωθεί για τις διαφορές στο πολιτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

«Πρώτη φορά που θα έχουμε εθνικές εκλογές χωρίς debate» πρόσθεσε ο Λ.Κρέτσος υπογραμμίζοντας ότι «ζητάμε διακαώς να γίνει το debate», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ευθύνες του ΚΙΝΑΛΛ και του ΚΚΕ για τη μη διεξαγωγή του.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στο πρόγραμμα της ΝΔ τόνισε ότι «ενώ μιλά για μείωση φόρων διαμηνύει ότι δε θα μειώσει φόρους τα επόμενα 2 χρόνια. Στη ρητορική της η ΝΔ μιλά για ένα big bang επενδύσεων λόγω μειωμένων φόρων και τελικά δεν τους μειώνει».

«Πουλάνε αέρα κοπανιστό, είναι καθαρή κοροϊδία», πρόσθεσε ο ίδιος.

Επιπλέον, ο Λ.Κρέτσος αναφερόμενος στα πεπραγμένα της κυβέρνησης τόνισε ότι «είμαστε μια κυβέρνηση πρωταθλήτρια στις μεταρρυθμίσεις και με την καλή και με την κακή της εκδοχή. Είμαστε πυλώνας σταθερότητας και δεν πρέπει οι θυσίες του ελληνικού λαού να πάνε χαμένες. Έχουμε βγει από τα μνημόνια με αυξημένο έλεγχο των δημοσιονομικών και σχεδιάζουμε την επόμενη τετραετία. Έχουμε υψηλότερους στόχους από την ευρωζώνη και όλοι οι μακροοικονομικοί δείκτες εμφανίζουν ουσιαστική βελτίωση».

Ενώ αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών σημείωσε ότι «δεν πρέπει να χύσουμε την καρδάρα με το γάλα».

«Ο κ. Μητσοτάκης έρχεται να υλοποιήσει έναν Αρμαγεδδώνα», σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι «ο λαός παίζει το μέλλον του και δεν μπορούμε να το αφήσουμε στα ευχολόγια της ΝΔ, από το πρόγραμμα της οποίας λείπει η κοστολόγηση και το πότε θα εφαρμόσει τα μέτρα».

Τέλος ο ίδιος αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα των εθνικών εκλογών τόνισε ότι «ο ελληνικός λαός βλέποντας την υποκρισία και την αλαζονεία του Κ.Μητσοτάκη θα δώσει την απάντησή του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL