Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ. Δρίτσας: Η κυβέρνηση βήμα – βήμα διαμόρφωσε τις συνθήκες για βιώσιμη ανάπτυξη

«Δεν έχουμε έναν πολιτικό αντίπαλο τη ΝΔ με την οποία να αντιπαρατιθέμεθα στα προγράμματα, έχουμε ένα ολόκληρο σύστημα, σύστημα οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων»

«Ακόμα και σε συνθήκες κρίσης και μνημονιακών δεσμεύσεων η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βήμα – βήμα έχει προχωρήσει ακριβώς στο να διαμορφώσει προϋποθέσεις για βιώσιμη ανάπτυξη» τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Θοδωρής Δρίτσας, που είναι υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Α’ Πειραιά και επισήμανε ότι ο ελληνικός λαός και ξέρει και θυμάται.

Στον Γιώργο Τραπεζιώτη ο κ. Δρίτσας τόνισε ότι «προς αυτήν την κατεύθυνση η αντιπαράθεση η προγραμματική είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε εν όψει αυτών των εκλογών που πραγματικά θα καθορίσουν πάρα πολλά και κρίσιμα ζητήματα για το μέλλον αυτής της χώρας».

Ο κ. Δρίτσας τόνισε ότι παρά τα όσα λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν γίνεται η ανάπτυξη να μην είναι βιώσιμη, δεν γίνεται η ανάπτυξη να μην είναι δίκαιη δεν γίνεται η ανάπτυξη να μην στηρίζεται σε σοβαρή παραγωγική βάση, ναι ανταγωνιστική και διεθνώς με δυνατότητα εξαγωγών…».

Και οι πολίτες δείχνουν να στέκονται διαφορετικά ακόμα και στην κριτική τους, στην έκφραση διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση, εξήγησε ο υποψήφιος βουλευτής και μίλησε για τη διαφορά των δύο εκλογικών αναμετρήσεων. Τόνισε ότι στο κόμμα δεν εφησυχάζουν καθώς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι πράγματι πολύ αρνητικό μήνυμα για τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό πρέπει να γίνει απολύτως σεβαστό από όλους.

Εξήγησε όμως είναι μέρος του αγώνα που έχουν να δώσουν και το γεγονός ότι τα MME είναι κατά της κυβέρνησης και αυτό  όπως τόνισε είναι μέρος του προβλήματος. «Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουμε έναν πολιτικό αντίπαλο τη ΝΔ με την οποία να αντιπαρατιθέμεθα στα προγράμματα, στις απόψεις στις προτάσεις ενώπιον του ελληνικού λαού, έχουμε ένα ολόκληρο σύστημα, σύστημα οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων», σημείωσε ο κ. Δρίτσας.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις