Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
Γ. Δέδες: Η επανεκλογή του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει επενδύσεις
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Δέδες: Η επανεκλογή του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει επενδύσεις

Για τα μικροπολιτικά παιχνίδια της ΝΔ εν μέσω προεκλογικής περιόδου με αφορμή τη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τις προκλήσεις της Τουρκίας μίλησε μεταξύ άλλων Στο Κόκκινο ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Δέδες, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα στην Α’ Ανατολικής Αττικής και επισήμανε τις προτεραιότητες που θέτει, τις οποίες χαρακτήρισε μεγάλες προκλήσεις γενικότερα για το λεκανοπέδιο.

Ο κ. Δέδες στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη και τον Βαγγέλη Καραγεώργο μίλησε για την αναγκαιότητα προετοιμασίας ως δεύτερου λιμανιού αυτό του Λαυρίου καθώς υπάρχουν υποδομές για να υποδεχτεί μέρος της κρουαζιέρας και λόγω της εγγύτητας του με το αεροδρόμιο.

Ένα άλλο ζήτημα όπως τόνισε είναι η επέκταση του Μετρό, του Προαστιακού προς το λιμάνι του Λαυρίου που είναι προδιαγεγραμμένη καθώς εξήγησε ότι έχει χαραχτεί η γραμμή, υφίσταται η γραμμή. Ένα τρίτο θέμα είναι η αρχαιολογική σημασία της ευρύτερης περιοχής π.χ. το αρχαίο θέατρο του Θορικού, που πρέπει  να αναδειχτεί σε συνδυασμό με όλη την παραλιακή ζώνη.

Ο κ. Δέδες μίλησε για την αναγκαιότητα επανεκλογής του ΣΥΡΙΖΑ για να ολοκληρωθούν έργα που έχουν βρίσκονται σε εξέλιξη για έχει χρόνο και χώρο ώστε να υλοποιήσει όσα ξεκίνησε. Ο υποψήφιος αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του Κτηματολογίου για να βρει ο επενδυτής ένα υγιές περιβάλλον, ώστε να μπορεί άφοβα και ακίνδυνα να κάνει μια επένδυση.     

Για τη στάση της Τουρκίας τόνισε: «Δεν είναι ελληνοτουρκικά τα προβλήματα είναι μεταξύ Κύπρου και Τουρκίας, βεβαίως παρεμβαίνουμε εμείς ως εξωτερική δύναμη πολιτική διότι είμαστε συνέλληνες, έχουμε κοινή εξωτερική γραμμή με την Κύπρο και υποστηρίζουμε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, βέβαια δεν μπορούμε να παρέμβουμε σαν ελληνική δύναμη, είτε με τα αεροπλάνα μας, είτε με τα πλοία μας, διότι είναι εκτός χωρικών υδάτων της Ελλάδος. Ως εκ τούτου λοιπόν πρέπει να καθησυχαστεί ο ελληνικός λαός ότι δεν υφίσταται τουλάχιστον προς το παρόν τέτοια επικινδυνότητα».

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/638447820&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL