Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
11.8°C17.0°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
10.3°C14.5°C
1 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
10.1°C11.3°C
1 BF 66%
Σ. Φάμελλος: Να βγούμε γρήγορα στην κοινωνία με πλατύ κοινωνικό μέτωπο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σ. Φάμελλος: Να βγούμε γρήγορα στην κοινωνία με πλατύ κοινωνικό μέτωπο

Οργανώσεις και μέλη, βουλευτές και υπουργοί, πολύ γρήγορα θα πρέπει να διαμορφώσουμε στους τόπους μας εκλογικές επιτροπές της Προοδευτικής Συμμαχίας, να βγούμε γρήγορα στην κοινωνία με πλατύ κοινωνικό μέτωπο, να συζητήσουμε επί του προγράμματος με όλους τους πολίτες, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.

«Οι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν, πρέπει να το λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψιν, τόσο για το πολιτικό σχέδιο όσο και για την διαδικασία ενημέρωσης των πολιτών, άρα την δική μας λειτουργία μέσα στην κοινωνία», είπε ο κ. Φάμελλος. Ωστόσο, όπως υπογράμμισε, «δεν είναι η κάλπη των Ευρωεκλογών που θέτει το δίλημμα της κυβέρνησης, αλλά των εθνικών εκλογών. Κατανοούμε την διαμαρτυρία, την αποδεχόμαστε, την σεβόμαστε, αλλά πρέπει να ρωτήσουμε τους πολίτες, με βάση τα δεδομένα που έχουν μέχρι στιγμής, ποιος ως κόμμα, πολιτική άποψη και πρόσωπο, θέλουν να ηγηθεί αυτής της πορείας της χώρας τώρα βγήκαμε από την χρεοκοπία και τα δεσμά του μνημονίου».

Παραδέχθηκε ότι «δεν είχαμε εντοπίσει το μέγεθος της ψήφου διαμαρτυρίας, μπορεί να εκφράστηκε από πάρα πολλές αφετηρίες που ακόμη δεν έχουμε αξιολογήσει στο σύνολό τους … καθυστερήσαμε επίσης να έχουμε καταθέσει πολύ νωρίτερα την πρόταση της Προοδευτικής Συμμαχίας και να έχει δουλευτεί “από τα κάτω”, είναι κάτι που χρειαζόμαστε τώρα, ώστε να αντισταθμίσουμε το έλλειμμα ΜΜΕ που δεν διαθέτουμε … να δημιουργήσουμε το κοινωνικό δυναμικό για την δημιουργία μίας νέας κοινωνικής συμφωνίας προόδου και Δημοκρατίας, που συνδέεται και με την Ελλάδα και με την Ευρώπη και με την παγκόσμια κοινότητα. Οργανώσεις και μέλη, βουλευτές και υπουργοί, πολύ γρήγορα θα πρέπει να διαμορφώσουμε στους τόπους μας εκλογικές επιτροπές της Προοδευτικής Συμμαχίας, να βγούμε γρήγορα στην κοινωνία με πλατύ κοινωνικό μέτωπο, μέτωπο προόδου και χαράς, της δημιουργίας. Γιατί το μέτωπο της καταστροφής το ζήσαμε, να δουλεύεις μία ζωή και να καταστρέφονται οι κόποι σου μέσα σε μία νύχτα με μία απόφαση, διάλυσης δημοτικής αστυνομίας, απόλυσης σχολικών φυλάκων, μείωσης εκπαιδευτικών στα ΤΕΙ … το ζήσαμε οι Έλληνες πολίτες, και δυστυχώς το ακούμε και τώρα, κάποιοι θέλουν να δώσουν και κομμάτια των δημόσιων νοσοκομείων. Να συζητήσουμε λοιπόν επί του προγράμματος, αλλά με όλους τους πολίτες της περιοχής, να διατυπώσουμε την ανάγκη να πάμε μπροστά, όχι να γυρίσουμε πίσω. Και το μπροστά ωφελεί όλη την κοινωνία…».

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/628357941&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL