Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.1°C23.5°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.3°C17.5°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
16.0°C17.0°C
6 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C21.8°C
3 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.3°C19.9°C
2 BF 45%
Χρ. Μαντάς: Έχουμε πολλά και σημαντικά να κάνουμε για να ανατρέψουμε το κλίμα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρ. Μαντάς: Έχουμε πολλά και σημαντικά να κάνουμε για να ανατρέψουμε το κλίμα

Στον πυκνά πολιτικό χρόνο του ενός μήνα έχουμε να κάνουμε, πολλά και σημαντικά προκειμένου να αναστρέψουμε το κλίμα, επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς.

Το αν αυτό είναι εφικτό ή όχι θα το δείξει το τελικό αποτέλεσμα εξήγησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Γιώργο Τραπεζιώτη και τόνισε ότι «αυτό που είναι απόλυτα εφικτό είναι να κάνουμε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και νομίζω θα την κάνουμε με πείσμα και με πάθος αλλά και με στρατηγική».

Σε αυτήν τη μεταβατική περίοδο και στη χώρα μας «δεν τελειώνουν τα πράγματα μια και έξω» εξήγησε ο κ. Μαντάς και τόνισε ότι κάνει λάθος όποιος θεωρεί ότι τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη τα πράγματα έχουν κατασταλάξει. Παράλληλα σημείωσε ότι θα δώσουν τον αγώνα και τη μάχη με ειλικρίνεια και με μαχητικότητα και με το πρόγραμμα τους που είναι υπέρ των πολλών, «γιατί ο κόσμος θέλει απόλυτη ειλικρίνεια και είναι πολύ αυστηρός σε αυτό το πράγμα ιδιαίτερα με την αριστερά».

Το μικρό χρονικό διάστημα της προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές εκλογές πρέπει να αξιοποιηθεί με εντατική και διεισδυτική δουλειά αναφορικά με ένα αποτέλεσμα που τους προβληματίζει, εξήγησε ο κ. Μαντάς, ο οποίος επισήμανε ότι ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες αυτό το αποτέλεσμα δεν φαινόταν ότι θα είχαν μια τέτοια διαφορά από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Αντιθέτως φαινόταν ότι είχε αντιστραφεί το κλίμα και πως η διαφορά θα ήταν οριακή και θα τους επέτρεπε με άλλον αέρα να πάνε στη μάχη των μαχών που είναι οι εθνικές εκλογές.

«Πάρα πολύ γρήγορα πρέπει να δούμε βασικά θέματα στην τακτική μας περισσότερο. Βαθιά μου πίστη είναι ότι στρατηγικά έχουμε κινηθεί σωστά όλο αυτό το χρονικό διάστημα και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που πετύχαμε για τους πολλούς και για τη χώρα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μαντάς.

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/627314214&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL