Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Φ.Βάκη: Αναντιστοιχία δημοσκοπήσεων και δυναμικής των συγκεντρώσεων του ΣΥΡΙΖΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φ.Βάκη: Αναντιστοιχία δημοσκοπήσεων και δυναμικής των συγκεντρώσεων του ΣΥΡΙΖΑ

«Διαπιστώνουμε μια αναντιστοιχία μεταξύ των δημοσκποπικών αποτελεσμάτων και της δυναμικής των συγκεντρώσεων του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη, προσθέτοντας ότι «οι δημοσκοπήσεις γίνονται στις πλατείες, στους δρόμους και στις γειτονιές».

Η ίδια μιλώντας στην ΕΡΤ υπογράμμισε ότι την ώρα που «η αντιπολίτευση ξεδιπλώνει ένα αντικοινωνικό μένος», προσθέτοντας ότι «οι φετινές προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ έχουν το διπλάσιο κόσμο σε σχέση με το 2014». 

«Υπάρχει μεγάλη δυναμική», επανέλαβε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας «ελπιδοφόρο το γεγονός ότι δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας είναι υποψήφιοι. Βλέπουμε οριζόντιες συνέργειες πολιτών», ενώ έκανε λόγο για «ένα πείραμα δημοκρατίας και λόγω του Κλεισθένη».

Επιπρόσθετα, η ίδια έκανε λόγο για «λαγνεία της ΝΔ προς τον τρόμο σχετικά με θέματα νόμου και τάξης».

«Τη χορήγηση άδειας στον Δ.Κουφοντίνα δεν τη δίνει ούτε η Βουλή ούτε ΣΥΡΙΖΑ. Τη δίνει το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου», τόνισε η Φ.Βάκη προσθέτοντας ότι «η άδεια δίνεται με βάση το αν κάποιος είναι ύποπτος τέλεσης παρόμοιου αδικήματος ή φυγής. Όχι με βάση τα πολιτικά του φρονήματα. Δεν υπάρχουν πολιτικοί κρατούμενοι στην Ελλάδα».

Όσον αφορά το άσυλο, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «ο νόμος είναι σαφής και οριοθετημένος. Όταν διαπράττεται κακούργημα αυτεπάγγελτα επεμβαίνει η αστυνομία ενώ για πλημμέλημα συνεδριάζει το πρυτανικό συμβούλιο και αποφασίσει».

«Το άσυλο έχει τεράστιο συμβολισμό και ιστορία στη χώρα μας», σημείωσε η  κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «το πρόγραμμά της ΝΔ είναι κολαστήρια με φυλακές τύπου Γ'».

Τέλος αναφερόμενη στις εθνικές εκλογές επανέλαβε ότι «θα εξαντληθεί η τετραετία, διότι μετά την έξοδο από το μνημόνιο ξεδιπλώνεται η ατζέντα θετικών μέτρων. Ανασυστήνεται το κοινωνικό κράτος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL