Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.6°C18.5°C
1 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.6°C16.7°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C14.6°C
0 BF 87%
Π. Ρήγας: Ο Μητσοτάκης δεν είναι γκαφατζής, η νεοφιλελεύθερη ατζέντα είναι το πρόγραμμα της ΝΔ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Ρήγας: Ο Μητσοτάκης δεν είναι γκαφατζής, η νεοφιλελεύθερη ατζέντα είναι το πρόγραμμα της ΝΔ

Για τα θετικά μέτρα που νομοθετεί η κυβέρνηση προς όφελος των πολλών, αυτών που έβαλαν πλάτη και το υστέρημα τους τα χρόνια της κρίσης αλλά και την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευση, που πάντα επιδίωκε να μην υλοποιηθεί «το έργο που με επιμονή και στοχοπροσήλωση είχαμε», μίλησε στον 105,5 Στο Κόκκινο ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Ρήγας.

Στον Γιώργο Τραπεζιώτη ο κ. Ρήγας εξήγησε ότι η Νέα Δημοκρατία κάθε μέρα εμφανίζει τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα της όπως π.χ. είναι οι προτάσεις για επταήμερη εργασία, η ιδιωτικοποίηση της υγείας επί της ουσίας το κράτος δηλαδή να συμπεριφέρεται ως εργολάβος και να δίνει τους δημοσίους υπαλλήλους με μικρότερους μισθούς και να παραχωρεί μέρος της δημόσιας Υγείας στον ιδιωτικό τομέα. Όπως τόνισε, είναι όλα αυτά που επιδίωξαν και έκαναν τα προηγούμενα χρόνια αλλά μετά εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν έγιναν.

Ο κ. Ρήγας μεταξύ άλλων εξήγησε ότι στη Νέα Δημοκρατία έχουν σχέδιο και στρατηγική επιλογή και δεν ισχύει αυτό που ακούγεται ότι δεν έχουν πρόγραμμα, ούτε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «είναι ο γκαφατζής. Είναι απλά με ειλικρίνεια το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και με ειλικρίνεια μιλούν αυτή τη στιγμή με ακραίο τρόπο και την υποστηρίζουν τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα και μάλιστα την πιο σκληρή εκδοχή της, ό,τι δεν πέρασε το ΔΝΤ και ακόμα περισσότερα είναι η ατζέντα της ΝΔ».

Ο αν. υπουργός επισήμανε τις δυσκολίες για την κυβέρνηση τα πρώτα τρία χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με τα μέτρα του νεοφιλελευθερισμού που είχαν επιβληθεί, τα οποία χαρακτήρισε ως το εκδικητικό πείραμα, το οποίο επιχείρησε να κάνει ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός της Ευρώπης με επικεφαλής τον κ. Σόιμπλε πάνω στο σώμα των Ελλήνων πολιτών.

«Περάσαμε από αυτόν τον κάβο» – σημείωσε – και στόχος μας ήταν η στήριξη της κοινωνίας και αυτό «το καταφέραμε» και ξεκαθάρισε ότι «πλάτη έβαλε ο ελληνικός λαός» σημείωσε ο κ. Ρήγας.

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/620955141&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL