Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ρ.Χρηστίδου: Ψήφος στη ΝΔ σημαίνει ψήφος στην Ευρώπη του κ. Βέμπερ (Video)

«Μπορούμε να θεσπίσουμε κανόνες για τον έλεγχο των ροών κεφαλαίου. Το 5% των πλουσιότερων Ευρωπαίων κατέχουν σχεδόν το 40% του συνολικού ιδιωτικού πλούτου», υπογράμμισε η υποψήφια ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

«Δεν γίνεται να συνεχίσουμε με τις πολιτικές σκληρής λιτότητας οι οποίες δημιούργησαν ανισότητες», ξεκαθαρίζει η υποψήφια ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Ραλλία Χρηστίδου και προσθέτει ότι αυτές οι πολιτικές οδήγησαν στην περιθωριοποίηση των ανθρώπων σε όλη την Ευρώπη.

Επιπρόσθετα, η ίδια χαρακτηρίζοντας τις επερχόμενες ευρωεκλογές πολύ κρίσιμες, υπογράμμισε ότι «η περιθωριοποίηση οδήγησε στην άνοδο της ακροδεξιάς».

«Μπορούμε να θεσπίσουμε κανόνες για τον έλεγχο των ροών κεφαλαίου. Το 5% των πλουσιότερων Ευρωπαίων κατέχουν σχεδόν το 40% του συνολικού ιδιωτικού πλούτου», υπογράμμισε η ίδια και τόνισε ότι «ψήφος στη ΝΔ, σημαίνει ψήφος στην Ευρώπη του κ.Βέμπερ».

Τέλος, η υποψήφια ευρωβουλεύτρια σημείωσε ότι «οι δεξιές παρατάξεις στην Ελλάδα ταυτίζονται ως προς τη ρητορική τους με την άκρα δεξιά».

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις