Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.4°C
4 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.3°C19.7°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 48%
Ρ. Ντέιλι: Πολιτισμός, παιδεία και περιβάλλον οι προτεραιότητές μου στο Ευρωκοινοβούλιο (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρ. Ντέιλι: Πολιτισμός, παιδεία και περιβάλλον οι προτεραιότητές μου στο Ευρωκοινοβούλιο (Video)

Την πεποίθηση ότι η ΕΕ έπρεπε να οικοδομηθεί σε διαφορετική βάση από την αρχή της ύπαρξής της, εξέφρασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Ρος Ντέιλι, υπογραμμίζοντας ότι «για να λειτουργήσει το δημοκρατικό σύστημα αποτελεσματικά χρειάζεται η συμμετοχή όλων».

Ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ, υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να διαχειριστεί μια απελπιστικά δύσκολη κατάσταση, με πολλούς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, ωστόσο έγινε ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει».

https://www.youtube.com/embed/6n9h8Wxm0aQ

«Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ με βρίσκουν σύμφωνο», σημείωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και πρόσθεσε ότι «κάποιες εποχές χρειάζονται μικρά και καλομελετημένα βήματα ώστε να δοθεί το περιθώριο για κάτι σημαντικότερο στο μέλλον, το οποίο αντιστοιχεί στο όραμά μας».

Επιπλέον, ο Ρ.Ντέιλι τόνισε ότι προταιρεότητά του εάν εκλεγεί ευρωβουλευτής θα αποτελέσουν θέματα πολιτισμού, παιδείας και περιβάλλοντος. «Το κομμάτι του πολιτισμού χρειάζεται μια πλουραλιστηκότερη αντιμετώπιση», σημείωσε και πρόσθεσε ότι μια χώρα σαν την Ελλάδα «η οποία έχει καλή σχέση με τη Δύση και την Ανατολή», θα μπορούσε να αποτελέσει γέφυρα μεταξύ των δύο.

«Η άνοδος της ακροδεξιάς είναι μια κακή αντίδραση που δημιουργεί πόνο και αρνητικές καταστάσεις», σημείωσε ο Ρος Ντέιλι και δήλωσε ότι η τοπική μουσική παράδοση της Κρήτης αποτέλεσε την αρχή για να μείνει τα τελευταία 45 χρόνια στο νησί.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL