Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.6°C21.8°C
3 BF 75%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.8°C16.2°C
3 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.1°C20.0°C
1 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
24.4°C28.8°C
6 BF 24%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
0 BF 94%
Στ. Τζουμάκας: Για ανέκδοτα αυτά που λέει ο Μητσοτάκης, με κοκορομαχίες αποφεύγει το ντιμπέιτ (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στ. Τζουμάκας: Για ανέκδοτα αυτά που λέει ο Μητσοτάκης, με κοκορομαχίες αποφεύγει το ντιμπέιτ (Video)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δε θέλει να φανεί η νεοφιλελεύθερη στρατηγική της ΝΔ και αρχίζει κοκορομαχία αποφεύγοντας το ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό, δήλωσε ο Στέφανος Τζουμάκας ο οποίος σχολίασε με καυστικό τρόπο την στάση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.https://www.youtube.com/embed/GIiECB-IDy4

«Ο γιος του Μητσοτάκη έχει λάβει μέρος σε κυβερνήσεις που στήριξαν την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ, κυβερνήσεις με νεοφιλελεύθερη στρατηγική σύμφωνα με την οποία προέχει η δημοσιονομική σταθερότητα. Είναι μία δεξιά, συντηρητική στρατηγική που φέρνει το 20% να συγκεντρώνει πολύ μεγάλο πλούτο και την πλειοψηφία του λαού να περνάει σε φτωχοποίηση. Οπότε δε θέλει να φανεί αυτό ως μία βάση συζήτησης και αρχίζει η κοκορομαχία για το το τι είπε ο τάδε. Είναι μία συζήτηση κάτω της πολιτικής» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ1 κληθείς να σχολιάσει την άρνηση του προέδρου της ΝΔ για ντιμπέιτ.

«Τι να πει ο γιος του Μητσοτάκη, αφού αυτό το πρόγραμμα το είχε ο πατέρας του 1990» σημείωσε ο Στ. Τζουμάκας και έκανε λόγο για μία νεοφιλελεύθερη πολιτική. «Έχεις λεφτά, τότε αγοράζεις παιδεία και υγεία. Ο Κ. Μητσοτάκης θέλει ιδιωτική κοινωνική ασφάλιση, θέλει να μειώσει περαιτέρω τις συντάξεις, έφτασε να μιλάει ακόμα και για τα δώρα. Εννοούσε ότι θα μας κάνει τόσο πλούσιους που δε χρειαζόμαστε δώρα. Είναι για ανέκδοτα αυτά που λέει».

Ο Στέφανος Τζουμάκας ο οποίος ήταν υπουργός στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι τέσσερις μήνες πριν φέρουν το πρώτο μνημόνιο είχε μία συνάντηση μαζί τους.

«Τους είχα πει να μην το κάνουν καθώς θα καταστρέψουν την χώρα, το ΠΑΣΟΚ και τους εαυτούς τους. Μου είπαν ότι θα τους βγει. Ήταν σαφές ότι αυτό το πρόγραμμα θα έφερνε μεγάλη οικονομική και κοινωνική διάλυση. Αλλά είχαν ήδη κάνει συμφωνίες με τον Στρος Καν για να μπει η χώρα στο ΔΝΤ» σημείωσε.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL