Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σκόνη
19 °C
17.1°C20.4°C
2 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ομίχλη
14 °C
12.1°C16.6°C
1 BF 92%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
16.0°C17.7°C
3 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
19 °C
18.3°C19.3°C
2 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
13 °C
12.9°C14.1°C
0 BF 100%
Ταυτισμένος με τις θέσεις Μακρόν εμφανίζεται ο Στ. Θεοδωράκης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ταυτισμένος με τις θέσεις Μακρόν εμφανίζεται ο Στ. Θεοδωράκης

Με το σύνθημα “Αλήθειες μόνο!” ο Στ. Θεοδωράκης παρουσίασε χθες στο “Άλσος”, στο Πεδίον του Άρεως, το ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού, παράλληλα με τον απολογισμό του έργου των ευρωβουλευτών Μ. Κύρκου και Γ. Γραμματικάκη.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού κάλεσε σε συστράτευση στον έναν έναν μήνα που απομένει έως την 26η Μαΐου. “Δεν θα επιστρέψουμε φοβισμένοι πίσω από τα σύνορά μας κάνοντας το χατίρι των εθνικιστών, των λαϊκιστών, των συντηρητικών. Θέλουμε και έχουμε χρόνο να το κάνουμε μέχρι τις ευρωεκλογές, να μετατρέψουμε την αδιαφορία των πολιτών, τον θυμό των πολιτών σε λύσεις” είπε, επισημαίνοντας την ταύτιση με τις θέσεις Μακρόν. Επ’ αυτού μίλησε για “είκοσι επτά συγκεκριμένες προτάσεις κόντρα στην ακινησία, κόντρα στον συντηρητισμό, κόντρα στον λαϊκισμό των άλλων πολιτικών δυνάμεων”.

Χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο ως “το πιο αληθινό, το πιο δημιουργικό, αντιπροσωπευτικό των αληθινών, δημιουργικών δυνάμεων της ελληνικής κοινωνίας” και υπενθύμισε ότι κατά το 1/3 εκπροσωπεί τη νέα γενιά, ενώ δεκαέξι εκ των υποψηφίων κατοικούν σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Επανέλαβε, επίσης, ότι η πρόταση του Ποταμιού να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες που ζουν στο εξωτερικό να ψηφίσουν αφού το δηλώσουν έως και λίγες ημέρες πριν, όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες της Ευρώπης, δεν έγινε αποδεκτή από κανένα ελληνικό κόμμα και την κυβέρνηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL