Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.3°C25.8°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C24.8°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.4°C22.6°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
24 °C
21.0°C24.9°C
5 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.3°C25.2°C
2 BF 40%
Τρ.Αλεξιάδης: Απάντηση στις δημοσκοπήσεις οι μεγάλες συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τρ.Αλεξιάδης: Απάντηση στις δημοσκοπήσεις οι μεγάλες συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Διαφορετικές οι περιπτώσεις Πολάκη και Λοβέρδου αναφορικά με την άρση ασυλίας τους, σημείωσε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης, προσθέτοντας ότι «άλλο πράγμα να αποκαλύπτεται μια μεγάλη υπόθεση διαφθοράς, οπότε πολύ σωστά πρέπει να αρθεί η ασυλία και να διερευνηθούν τα ζητήματα αυτά και άλλο μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, όταν κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία και τρέχουν στα δικαστήρια έναν υπουργό».

Ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ, σημείωσε ότι «ο κ. Πολάκης δέχεται μεγάλη επίθεση από όλους αυτούς που θέλουν να σταματήσει το έργο του στο υπουργείο Υγείας καθώς και τις αποκαλύψεις» στο χώρο της Υγείας.

https://www.youtube.com/embed/Kp7iMUeFT0c

«Πρέπει να σταματήσουν τα σκανδαλώδη προνόμια των πολιτικών, είτε αυτά αφορούν οικονομικές απολαβές, είτε φοροαπαλλαγές είτε νομικές ευκαιρίες. Πρέπει οι πολιτικοί να καταλάβουν ότι και αυτοί είναι απλοί πολίτες και ότι και αυτοί πρέπει να υφίστανται τη βάσανο της νομικής διαδικασίας όπως όλοι μας», πρόσθεσε ο ίδιος

Παράλληλα, μιλώντας για τις ευρωεκλογές, υπογράμμισε ότι συγκρούονται δύο μεγάλες πολιτικές οικογένειες. «Οι πολιτικές δυνάμεις που θέλουν να επιστρέψουν τη χώρα στο χτες και που την οδήγησαν στην κρίση και στα μνημόνια καθώς και στα τεράστια οικονομικά σκάνδαλα».

«Πρέπει όλοι να πάρουν θέση. Κάποιοι θέλουν να μα επιστρέψουν στην Ευρώπη της λιτότητας της συγκάλυψης σκανδάλων», σημείωσε ο Τρ.Αλεξιάδης.

https://www.youtube.com/embed/ql2Q4u9zUgs

Ο ίδιος, αναφερόμενος στο «αριθμητικό παράδοξο», όπως το ονόμασε με αφορμή τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν πίσω τον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι κάνει συγκέντρωση ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος υποτίθεται ότι καταρρέει και είναι πίσω με 12% και μαζεύει πάνω από 6.000 κόσμου στο Γαλάτσι. Κάνει παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της η ΝΔ και έχει λιγότερους από 2.000. Όταν χτες ο Τσίπρας στην Καλαμάτα είχε περισσότερους από 2.000».

«Εμείς πάντα χάναμε στις δημοσκοπήσεις από εταιρίες που πέσαν έξω στο δημοψήφισμα κατά 22%. Στις εθνικές εκλογές υπήρχαν κάποιοι πέσαν έξω κατά 8%. Η πιο καλή δημοσκόπηση είναι ο λαός και οι εκλογές θα έρθουν σύντομα», πρόσθεσε ο ίδιος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL