Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.3°C18.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.8°C16.6°C
3 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.2°C15.0°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.5°C16.8°C
4 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.9°C15.9°C
2 BF 55%
Μήνυμα από τον Στ. Θεοδωράκη: / Μήνυμα από τον Στ. Θεοδωράκη: Η Ν.Δ. να σκεφτεί αν θα είναι με τον Βελόπουλο ή με το Ποτάμι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μήνυμα από τον Στ. Θεοδωράκη: / Μήνυμα από τον Στ. Θεοδωράκη: Η Ν.Δ. να σκεφτεί αν θα είναι με τον Βελόπουλο ή με το Ποτάμι

Υπερασπίζοντας εκατό τοις εκατό την επιλογή του να στηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών, κάτι που του κόστισε και τη διάσπαση της Κ.Ο. του Ποταμιού, ο Στ. Θεοδωράκης την ίδια στιγμή προσπαθεί να αποκρούσει τους συνειρμούς που αυτή η απόφασή του προκάλεσε σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Διότι, συν τοις άλλοις, στον προεκλογικό αγώνα κοινοβουλευτικής επιβίωσης που δίνει το Ποτάμι θέλει να απευθυνθεί και σε ένα κεντρώο κοινό της Ν.Δ. που δυσανασχετεί με την ακραία δεξιά στροφή της.

“Δεν είμαστε στην ίδια βάρκα με τον κ. Τσίπρα”, “η ψήφος μας στη Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι συγχωροχάρτι” δήλωσε (Action24), βάλλοντας παράλληλα κατά της Ν.Δ. και του ΚΙΝ.ΑΛΛ. για τη στάση τους. Επιτιθέμενος ειδικότερα στον Κυρ. Μητσοτάκη, επισήμανε σχολιαστικά: “Η Ν.Δ. προτείνει τον κ. Βέμπερ. Θυμάστε τι έλεγε εναντίον των Ελλήνων; Χειρότερα κι από αυτά που έλεγε ο κ. Σόιμπλε”.

Πάντως, δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι ο μετεκλογικός προσανατολισμός του γέρνει προς τη Ν.Δ., την οποία κάλεσε να σκεφτεί: “Θα είναι με τον Βελόπουλο ή με το Ποτάμι;”. Πρόσθεσε ότι το συνέδριο του Ποταμιού “αποφάσισε υπέρ μιας κυβερνητικής αλλαγής με φιλελεύθερη προοδευτική πολιτική”, “εκεί είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλουμε με τις ιδέες μας” και “το πώς θα συμβάλουμε θα εξαρτηθεί από τις λεπτομέρειες της δημιουργίας του κυβερνητικού σχήματος”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL