Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Φ. Σκοπούλη:Το ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν όργανο μιας ομάδας συμφερόντων για το διορισμό προσώπων (Video)

«Από όργανο για την επιτήρηση, έγινε όργανο στα χέρια μιας ομάδας πολιτικών και συμφερόντων. Όργανο για τον διορισμό με κομματικά κριτήρια»

Το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε γίνει όργανο μιας ομάδας πολιτικών συμφερόντων για το διορισμό προσώπων δήλωσε η πρώην υφυπουργός Υγείας και υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Σκοπούλη.

«Το ΚΕΕΛΠΝΟ όφειλε να είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό εργαλείο του κράτους διότι όπως όλοι οι αντίστοιχοι οργανισμοί στα υπόλοιπα κράτη, εποπτεύει τη νοσηρότητα στο πληθυσμό και προτείνει μέτρα για την πρόληψη της νοσηρότητας. Το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν έκανε τίποτα από αυτά...» σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Όπως είπε, προσπαθώντας να ανιχνεύσει και να το χρησιμοποιήσει σαν ένα τέτοιο εργαλείο διαπίστωσε ότι ήταν αδύνατο. «Από όργανο για την επιτήρηση, έγινε όργανο στα χέρια μιας ομάδας πολιτικών και συμφερόντων. Όργανο για τον διορισμό με κομματικά κριτήρια. Προσπάθησα με κάθε τρόπο να διορθωθεί αυτή η κατάσταση. Ζητούσα στοιχεία και μου έλεγαν ότι είναι προσωπικά δεδομένα» επισήμανε η Φ. Σκοπούλη και αναρωτήθηκε με νόημα:

«Είναι δυνατόν έναν τέτοιος οργανισμός να έχει 800 άτομα όταν ο αντίστοιχος οργανισμός της Γαλλίας να έχει κάτω από 400;».

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αφήστε, κ. Μητσοτάκη

Πραγματικά εντυπωσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όσα δήλωσε στη Βουλή εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Παραπονέθηκε ότι, ενώ βρισκόταν απέναντι στον Τούρκο Πρόεδρο, ο Αλ. Τσίπρας έκανε απρεπείς δηλώσεις εις βάρος του.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο