Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.3°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.0°C18.0°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C13.8°C
3 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.8°C16.6°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C13.4°C
0 BF 82%
Κ. Πουλάκης: Οι διαδικασίες για προσλήψεις στους δήμους ξεκίνησαν πριν δύο χρόνια (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Πουλάκης: Οι διαδικασίες για προσλήψεις στους δήμους ξεκίνησαν πριν δύο χρόνια (Video)

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης τα περί «προεκλογικού δώρου» στους δήμους, διευκρινίζοντας ότι οι προσλήψεις που προχωρούν δεν έχουν καμία σχέση με την προεκλογική διαδικασία.https://www.youtube.com/embed/mhEqm_9QLCY

Πρόκειται για τους πίνακες των διοριστέων της προκήρυξης 3Κ/2018 για 8.166 θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, μία διαδικασία που όπως είπε ο Κ. Πουλάκης μιλώντας στην ΕΡΤ1, ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και δεν έχει καμία σχέση με την προεκλογική διαδικασία.

«Τα αποτελέσματα θα βγουν σε ελάχιστες μέρες όποτε και μπορεί να έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος της αυτοδιοίκησης» σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ1, εξηγώντας το νομοσχέδιο που προβλέπει την εξαίρεση από την απαγόρευση προσλήψεων κατά την προεκλογική περίοδο.

«Θα είχαμε μία αδικία για τα 8.166 άτομα που η θέση τους έχει προκηρυχθεί πριν δύο χρόνια, καθώς η πρόσληψή τους θα πήγαινε για τον Σεπτέμβριο. Θα ήταν πρόβλημα για την τοπική αυτοδιοίκηση που θα της έλειπαν 8.166 θέσεις στην καθαριότητα αλλά και για τους ίδιους τους πολίτες» υπογράμμισε ο Κώστας Πουλάκης.

Όπως είπε, ο στόχος ήταν να ολοκληρωθούν οι προσλήψεις σε ένα χρόνο, αποδίδοντας την καθυστέρηση σε οργανωτικά προβλήματα, τα οποία αν δεν υπήρχαν, δε θα υπήρχε σήμερα αυτή η συζήτηση.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL