Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
Ευ. Αντώναρος: Τις επόμενες μέρες η δημοσιοποίηση θέσεων για τη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ευ. Αντώναρος: Τις επόμενες μέρες η δημοσιοποίηση θέσεων για τη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης (Video)

«Η ΝΔ έχει αφήσει ακάλυπτο έναν τεράστιο χώρο στο κοινωνικό κέντρο, στην μεταρρυθμιστική κεντροδεξιά και αυτό φαίνεται και από τη συμπεριφορά των ψηφοφόρων από το 2009. 1,5 εκατ. πολίτες δεν πήγαν να ψηφίσουν, δεν τους κερδίζει η ΝΔ. Υπάρχει ένα μεγάλο κενό που θέλουμε να προσπαθήσουμε να εκφράσουμε» δήλωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος.https://www.youtube.com/embed/ML1piEZtXS8

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ1, στις επόμενες μέρες θα υπάρξει η δημοσιοποίηση θέσεων για τη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης. «Θα είναι μία σύντομη διακήρυξη αρχών και θέσεων που θα τοποθετεί αυτό που πιστεύουμε μέσα στο πολιτικό χώρο. Θα υπάρχουν υπογραφές και από νέα πρόσωπα καθώς θα δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους που μέχρι στιγμής δεν είχαν μετάσχει στην πολιτική» τόνισε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας ότι πρόθεση είναι να δώσουν το παρών με έναν συνδυασμό στις ευρωεκλογές.

Ο Ευ. Αντωνάρος επισήμανε ότι αποδείχθηκαν ανυπόστατες φήμες όσα γράφηκαν πριν από τους δύο ανασχηματισμούς ότι θα έμπαινε στην κυβέρνηση, ενώ σημείωσε ότι με τον Αλέξη Τσίπρα έχει μεγάλη άνεση επικοινωνίας, παρά τη διαφορά ηλικίας, καθώς γνωρίζονται από το 2007.

Ωστόσο ανέφερε ότι δεν βλέπει σύμπνοια, καθώς ο Αλ. Τσίπρας ανήκει στην αριστερά και ο ίδιος στην κεντροδεξιά. «Είμαι της σχολής του Κωνσταντίνου Καραμανλή, δηλαδή, εθνική συνεννόηση, διάλογος των πολιτικών δυνάμεων. Δεν μπορούμε να κάνουμε ότι ο ένας δεν γνωρίζει τον άλλον, δεν μπορούμε να αρνούμαστε να παραδώσουμε την εξουσία όπως έκανε με ανεπίτρεπτο τρόπο έκανε ο κ. Σαμαράς. Τον διάλογο μεταξύ μας πρέπει να τον συντηρούμε και να τον κρατάμε ζωντανό»υπογράμμισε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL