Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.2°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.8°C
3 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.0°C14.1°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C11.9°C
0 BF 93%
Α-ξεπέραστα ψευδόμενη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Α-ξεπέραστα ψευδόμενη

Αδιάβαστη ή, καλύτερα, ανερυθρίαστα ψευδόμενη έπιασε την Ντόρα Μπακογιάννη ο Νίκος Παππάς προχθές στην ΕΡΤ: "Εσείς λοιπόν έχετε πολιτική η οποία λέει ότι το 8ωρο είναι ξεπερασμένο, εσείς έχετε πολιτική...", ξεκίνησε να λέει ο Ν. Παππάς, για να τον διακόψει η κ. Μπακογιάννη λέγοντας: "Ποιος το είπε αυτό, κ. Παππά;". "Ο πρόεδρός σας", ανταπάντησε ο υπουργός, για να ακούσει την τομεάρχη της Ν.Δ. να λέει: "Όχι, ποτέ δεν το έχει πει".

Ν.Π. "Πώς όχι;"

ΝΤ.ΜΠ. "Με συγχωρείτε πάρα πολύ".

Ν.Π. "Λυπάμαι πάρα πολύ, θα σας στείλω το βίντεο στον λογαριασμό σας στο Twitter".

"Ποτέ δεν το έχει πει και να μου το στείλετε", επέμεινε η κ. Μπακογιάννη, και ο Ν. Παππάς τής το έστειλε. Τι ακούγεται εκεί; Αυτό που όλοι θυμόμαστε, βέβαια. Τον Κυρ. Μητσοτάκη να λέει, στο Digital Economy Forum 2018: "Αυτό το οποίο αποκαλούμε το κλασικό ‘δυτικό’ ωράριο ‘9 με 5’, στην ίδια δουλειά, να παίρνει κανείς σύνταξη από την ίδια δουλειά, από αυτήν στην οποία ξεκίνησε, αυτό είναι μάλλον ξεπερασμένο".

Το "ωραίο" είναι ότι η κ. Μπακογιάννη ανέβασε το βίντεο από ανάρτηση της Ομάδας Αλήθειας, που ισχυρίζεται ότι ο υπουργός "επιστρατεύει fake news για να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα" - επειδή, προφανώς, στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ν.Δ. μιλά για "προώθηση πιο ευέλικτων και εξειδικευμένων μορφών απασχόλησης" και χαρακτηρίζει "ευκαιρία αύξησης της απασχόλησης" την "ευελιξία στην αγορά εργασίας" και την "προώθηση νέων τύπων συμβάσεων απασχόλησης"!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL