Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Ζαχαριάδης: Κανένας δεν έχει να φοβάται για την πρώτη κατοικία (Video)

«Και πάλι θα προστατευθεί η πρώτη κατοικία και θα είναι η πιο ισχυρή προστασία σε σχέση με τα ευρωπαϊκά δεδομένα» δήλωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Κανένας μικρός, μεσαίος, φτωχός και ανώτερος μεσαίος δεν έχει να φοβάται για την πρώτη κατοικία, δήλωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, τονίζοντας ότι για άλλη μια φορά οι κινδυνολόγοι θα διαψευστούν.

«Όταν αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της χώρας δεν υπήρχε καμία προστασία της πρώτης κατοικίας, δεν υπήρχε τίποτα. Νομοθετήσαμε την πιο ισχυρή προστασία πρώτης κατοικίας σε όλη την Ευρώπη» σημείωσε μιλώντας στο Open Beyond και συμπλήρωσε:

«Τώρα που λήγει αυτή η προστασία και πάλι αυτή η κυβέρνηση σε διάλογο θα αποφασίσει το νέο θεσμικό πλαίσιο σε συνεργασία με τους θεσμούς. Η πρόβλεψή μου είναι ότι και πάλι θα προστατευθεί η πρώτη κατοικία και θα είναι η πιο ισχυρή προστασία σε σχέση με τα ευρωπαϊκά δεδομένα».

Ο Κ. Ζαχαριάδης υπογράμμισε ότι την τελική ευθύνη για τη νομοθεσία δεν την έχουν οι τράπεζες, την έχει η κυβέρνηση, ενώ με αφορμή την κινδυνολογία για τα κόκκινα δάνεια από τον Β. Κικίλια, ο οποίος προχώρησε σε ανακρίβειες για τα όσα είπε ο Γ. Δραγασάκης, κάλεσε όλους να αφήσουν έξω από την αντιπαράθεση το τραπεζικό σύστημα.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια