Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μ. Σπυράκη: Δε θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ ο Κ.Μπογδάνος

Η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών δήλωσε στον απόηχο πρόσφατης ανάρτησης του Κ.Μπογδάνου στο twitter ότι «αυτές οι συμπεριφορές είναι ξένες προς τη ΝΔ»

«Ο κ. Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία. Αυτές οι συμπεριφορές είναι ξένες προς τη ΝΔ», δήλωσε η Μαρία Σπυράκη κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, στον απόηχο της ανάρτησης του κ.Μπογδάνου στο twitter, με την οποία ζήτησε από χρηστη, μέσω κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος στη φωτογραφία του είχε φασιστικό σύμβολο, να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία για να γκρεμίσει το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με τανκς.

Η ίδια σε ό,τι αφορά τον Γ.Αυτιά δήλωσε ότι «είναι σαφές ότι το θέμα έχει λήξει». 

Όσον αφορά τη συνταγματική αναθεώρηση, η ίδια πρόσθεσε ότι θα εξελιχθεί κανονικά στην παρούσα Βουλή με την παρουσία των εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας, ενώ υπογράμμισε ότι «είναι σαφές ότι η επόμενη Βουλή θα καθορίσει το περιεχόμενο της αναθεώρησης».

Τέλος, σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης τη χαρακτήρισε «βλαπτική για τα εθνικά συμφέροντα», ενώ επανέλαβε ότι ο κ. Μητσοτάκης «θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να αμβλύνει τις επιπτώσεις αυτής της συμφωνίας».

Διαβάστε επίσης:

Επιμένει ο Μπογδάνος για κλείσιμο ΕΡΤ: Να γίνει campus Αρίστων (Video)

 

Δείτε όλα τα σχόλια