Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Γ. Μοίρας: Ο Π. Καμμένος δεχόταν πιέσεις από ακροδεξιούς μητροπολίτες και στελέχη των ΑΝΕΛ, να ρίξει την κυβέρνηση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Μοίρας: Ο Π. Καμμένος δεχόταν πιέσεις από ακροδεξιούς μητροπολίτες και στελέχη των ΑΝΕΛ, να ρίξει την κυβέρνηση

Επιπλέον, ο ίδιος μιλώντας στο altsantiri.gr σημειώνει ότι βρίσκει πολλά σημεία συναντίληψης με τον ΣΥΡΙΖΑ, προβλέποντας ότι ο ρόλος του Αλ.Τσίπρα θα είναι για πολλά χρόνια κυρίαρχος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Ο Πάνος Καμμένος ανέκαθεν υποστήριζε τη θέση "καμιά χρήση του όρου Μακεδονία"» τονίζει ο πρώην γραμματέας των ΑΝΕΛ χαρακτηρίζοντάς τη ωστόσο «μαξιμαλιστική», ενώ όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών προσθέτει ότι «θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως Βουκουρέστι Plus»

Παράλληλα, ο Γ. Μοίρας, σημειώνει ότι στην περίπτωση που ο Π.Καμμένος στήριζε τη Συμφωνία «θα εξέθετε τη ΝΔ, αποδεικνύοντας ότι ο Μητσοτάκης ανήκει στο ίδιο "στρατόπεδο" εθνικιστών, λαϊκιστών και καιροσκόπων μαζί με Χρυσή Αυγή, Βελόπουλο, Καρατζαφέρη, Μπαλτάκο, Δημήτρη Καμμένο, Κρανιδιώτη και Φράγκο Φραγκούλη».

"Η αλυσίδα πορφυρογέννητων που θέλουν να επιβάλουν ότι η χώρα και ο λαός είναι τσιφλίκι τους είναι φαινόμενο τριτοκοσμικών πολιτικών καθεστώτων"

«Εύχομαι να είναι παρών ο Πάνος Καμμένος στην επόμενη Βουλή. Ασχέτως αν του καταλογίζω λάθη, δεν παύω να πιστεύω ότι αγαπάει με πάθος και αφοσίωση την Ελλάδα και τους Έλληνες, ότι δεν θα προκαλούσε ποτέ εσκεμμένα κακό στη χώρα και τον λαό», σημείωσε ο ίδιος.

Ακόμα, ο πρώην γραμματέας των ΑΝΕΛ υπογράμμισε ότι «στην "πολυκατοικία" της ακραίας και της άκρας Δεξιάς επικρατεί αληθινός συνωστισμός και εκεί είναι που διεκδικεί ρόλο βασικού ιδιοκτήτη η ΝΔ».

«Γνώρισα Μητσοτάκη πρωθυπουργό. Τώρα ο γιος του θέλει να πάρει την ίδια θέση και πιθανώς κάποιο παιδί ή ανίψι του θα θέλει αύριο. Αυτή η αλυσίδα πορφυρογέννητων που απαιτούν και θέλουν να επιβάλλουν ότι μία χώρα και ένας λαός είναι τσιφλίκι που τους ανήκει, αποτελεί φαινόμενο φερμένο από το μακρινό παρελθόν που υπήρχαν οι δυναστείες, ή από τριτοκοσμικά πολιτικά καθεστώτα».

Τέλος, ο Γ. Μοίρας, πρόσθεσε ότι «με τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και με το ίδιο το κόμμα κεντρικά, μας ενώνουν πολλές κοινές ιδέες, κυρίως σε ό,τι αφορά σε θέματα Δημοκρατίας, κοινωνικών δικαιωμάτων και κοινωνικών ελευθεριών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL