Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.6°C22.4°C
4 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C19.3°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
5 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.1°C
6 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.7°C20.9°C
4 BF 35%
Φ. Βάκη προς ΝΔ: Θυμίζετε κακομαθημένα παιδιά που έχασαν το παιχνίδι τους και δεν μπορούν να το αντέξουν (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φ. Βάκη προς ΝΔ: Θυμίζετε κακομαθημένα παιδιά που έχασαν το παιχνίδι τους και δεν μπορούν να το αντέξουν (Video)

Πληρωμένη απάντηση στον βουλευτή της ΝΔ Χρήστο Σταϊκούρα έδωσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη, σχολιάζοντας τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ενώ χάσατε την πρόταση μομφής που κάνατε πριν μερικούς μήνες. Κάθε μέρα ζητάτε εκλογές. Επιτέλους μία πρόταση. Θυμίζετε κακομαθημένα παιδιά που έχασαν το παιχνίδι και δεν μπορούν να το αντέξουν» σημείωσε μιλώντας στο Open Tv.

https://www.youtube.com/embed/LYgx8u4OlVw

Κληθείσα να σχολιάσει τη δήλωση των έξι βουλευτών που ζητούν να προσμετρώνται στην κυβερνητική πλειοψηφία, σημείωσε ότι τρεις εξ αυτών είναι υπουργοί, συνεπώς θα ήταν παράλογο να καταψηφίζουν νομοσχέδια. Παράλληλα υπενθύμισε τη στυνταγματικά θεμελιωμένη συνείδηση του βουλευτή, που οφείλει να ψηφίζει κατά συνείδηση. Ερωτηθείσα για τον Θ. Παπαχριστόπουλο που εξακολουθεί να βρίσκεται στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, ανέφερε ότι ο βουλευτής, όπως άλλωστε έχει δηλώσει, αναμένεται να παραιτηθεί τις επόμενες μέρες.

«Με το κόμμα των ΑΝΕΛ συγκυβερνήσαμε για τέσσερα χρόνια,  ο Θ. Παπαχριστόπουλος που ήταν βουλευτής από το 2015 υπερψήφισε τις προγραμματικές δηλώσεις. Αν ο Π. Καμμένος αποφάσισε να μετατοπιστεί στα δεξιά, γιατί ο κάθε Παπαχριστόπουλος να μετατοπίσει τις θέσεις του; Είναι απολύτως συνεπείς προς τις αρχές του» τόνισε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

https://www.youtube.com/embed/cAr0OlosRM8

Τέλος, η Φ. Βάκη ανέφερε ότι κόμματα και κοινοβουλευτικές ομάδες διαλύονται «όχι γιατί υπάρχει ένας διαβολικός νους που συνωμοτεί αλλά γιατί δεν έχουν να εισφέρουν στο δημόσιο λόγο και ενδεχομένως δεν έχουν να προσφέρουν κάτι στην κοινωνία».

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL