Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.3°C15.9°C
2 BF 88%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
13 °C
10.8°C14.4°C
5 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
4 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.9°C18.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Προειδοποιήσεις Καμμένου προς ΣΥΡΙΖΑ για τη διάλυση της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛΛ.
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Προειδοποιήσεις Καμμένου προς ΣΥΡΙΖΑ για τη διάλυση της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛΛ.

«Αν προχωρήσει η αποστασία με τον τρόπο με τον οποίο τον έχουν στημένο, παρέλαση δεν θα κάνουν» προειδοποίησε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. Πάνος Καμμένος σε σχέση με τις πρόωρες εκλογές και τα σενάρια για διάλυση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, σχεδιασμό που αποδίδει σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. Ο Π. Καμμένος υποστήριξε ότι «αν ο κ. Τσίπρας έχει χτίσει την αποστασία -και θα φανεί αν βάλει τον Κουίκ υπουργό και πάει να διαλύσει την Κοινοβουλευτική μου Ομάδα-, θα έχει χάσει το ηθικό πλεονέκτημα».

Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας του είχε προτείνει να ενταχθεί στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη των ΑΝ.ΕΛΛ., αλλά ο ίδιος απέρριψε την πρόταση μένοντας σταθερός στη θέση του εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών. Υπονόησε ακόμα ότι ο Βασίλης Κόκκαλης στήριξε την κυβέρνηση για να περάσει τη συμφωνία των Πρεσπών προκειμένου να εξυπηρετήσει τη Ν.Δ.

«Μία μπίζνα» η ιστορία με τη συμφωνία των Πρεσπών

Ο Π. Καμμένος υποστήριξε ότι όλη η ιστορία με τη συμφωνία των Πρεσπών «είναι μία μπίζνα» επαναλαμβάνοντας τις καταγγελίες του για σχέσεις κυβερνητικών στελεχών με τον Τζορτζ Σόρος, χρήση μυστικών κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών για επηρεασμό ΜΜΕ στη Βόρεια Μακεδονία, αλλά και εύνοια προς επιχειρηματικά συμφέροντα που θα ευνοηθούν από τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. αναφέρθηκε και στα ζητήματα της Δικαιοσύνης σχολιάζοντας το πολύχρονο της διαδικασίας εκδίκασης υποθέσεων, τον ρόλο της Βασιλικής Θάνου, αλλά και τις καταγγελίες του αντιεισαγγελέα του Άρειου Πάγου Γιάννη Αγγελή. Όσον αφορά το σκάνδαλο Novartis δήλωσε ότι δεν γνωρίζει την υπόθεση, αλλά έχει πληροφορηθεί από άτομα που την ξέρουν ότι υπάρχουν στοιχεία και για πολιτικά πρόσωπα. «Ας τα βγάλουν να τα δει ο ελληνικός λαός» προέτρεψε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL