Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.6°C21.8°C
3 BF 75%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.8°C16.2°C
3 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.1°C20.0°C
1 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
24.4°C28.8°C
6 BF 24%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
0 BF 94%
Ξυδάκης προς Βορίδη: Οι επίγονοι των δικτατόρων και οι τσεκουροφόροι να ξέρουν ότι η Βουλή δεν είναι χασαποταβέρνα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ξυδάκης προς Βορίδη: Οι επίγονοι των δικτατόρων και οι τσεκουροφόροι να ξέρουν ότι η Βουλή δεν είναι χασαποταβέρνα (Video)

Την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη προκάλεσε η ομιλία του Μάκη Βορίδη, ο οποίος έκανε λόγο για κυβέρνηση «εθνικής μειοδοσίας που ξεπούλησε τη Μακεδονία μας».

«Αυτά που ακούστηκαν στην αίθουσα για εθνικούς μειοδότες είναι ακριβώς αυτά που λένε οι μαχαιροβγάλτες έξω από εδώ, καταφερόμενοι εναντίον της Δημοκρατίας και της Βουλής» ανέφερε ο Ν. Ξυδάκης και συμπλήρωσε:

https://www.youtube.com/embed/Rb4i2VKOpBg

«Θα πρέπει να ξέρουν αυτοί που τα λένε, οι επίγονοι των δικτατόρων και οι συνεργάτες του νεοφασισμόυ, ότι το Κοινοβούλιο δεν είναι χασαποταβέρνα της Μάνδρας για να μιλάνε στα ακροατήρια των ακροδεξιών και των ταβερνόβιων. Ζητώ και από τους συναδέλφους της ΝΔ να καταλάβουν τι συμβαίνει εδώ αυτήν τη στιγμή, όταν ομοθυμαδόν καταδικάζουμε τις επιθέσεις και τους εμπρησμούς σε μέλη της Κοινοβούλιου, να καταλάβουν τι σήμα δίνουν στην ελληνική κοινωνία οι απόγονοι των διδακτόρων και οι τσεκουροφόροι».

Νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είχε υποστηρίξει απευθυνόμενος στην κυβέρνηση: «Είστε μόνοι σας στην ιστορία σε αυτό! Καμία εθνική γραμμή, καμία εθνική συναίνεση, καμία εθνική πολιτική! Η δική σας στάση είναι! Θέλατε Μακεδονία σκέτο! Είστε κυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας! Και τόσες μέρες η επιχειρηματολογία σας είναι πιο σκοπιανή από τους Σκοπιανούς! Πιο σκοπιανή από τους Σκοπιανούς!».

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL