Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
Ο Γ. Αμυράς χάλασε το σχέδιο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Γ. Αμυράς χάλασε το σχέδιο

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής άλλαξε γνώμη για την επιτροπή που θα ήθελε να συμμετέχει μέσα σε λίγα λεπτά

Αργά ξύπνησε ο Γιώργος Αμυράς, καθώς ζήτησε να γίνει μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας όχι μόνο αφού είχε ζητήσει να μπει σε άλλες επιτροπές, αλλά και αφού είχε ξεκινήσει η συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών! Ουσιαστικά ο Γ. Αμυράς κατάλαβε την γκάφα που έκανε και έσπευσε να τη διορθώσει κάνοντας όμως μεγαλύτερο το λάθος του, καθώς υπονόμευσε το σχέδιο αλλαγής πολιτικής πλειοψηφίας που ετέθη σε εφαρμογή με την ανεξαρτητοποίησή του!

Συγκεκριμένα ο Γ. Αμυράς ρωτήθηκε χθες από την ειδική γραμματεία του προέδρου της Βουλής σε ποιες επιτροπές θέλει να μετέχει. Και στις 2.34 το μεσημέρι απάντησε ότι θέλει να είναι στην Οικονομικών Υποθέσεων και στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου.

Όμως, όταν διαπίστωσε ότι για την Εξωτερικών και Άμυνας έγινε κλήρωση, έστειλε νέο αίτημα ζητώντας να γίνει μέλος της επιτροπής! Μόνο που το έστειλε στις 6.56 το απόγευμα - δηλαδή πολλές ώρες μετά την κλήρωση και αφού είχε αρχίσει η συνεδρίαση της επιτροπής και είχε μιλήσει και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL