Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.2°C19.8°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.2°C18.2°C
1 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.8°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C14.5°C
0 BF 62%
Χέρι χέρι με την “Ελεύθερη Ώρα” η Ντόρα Μπακογιάννη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χέρι χέρι με την “Ελεύθερη Ώρα” η Ντόρα Μπακογιάννη

Χέρι χέρι πάνε η Ντόρα Μπακογιάννη με την «Ελεύθερη Ώρα». Η βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στη Βουλή, θέλησε να υπερασπιστεί τον πατέρα της, ακόμη και για την αποστασία – κάτι που απέφυγε να κάνει χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας του θύμισε τα γεγονότα του 1965. Και ουσιαστικά η Ντ. Μπακογιάννη αμφισβήτησε την δημοκρατικότητα του πατέρα του πρωθυπουργού!

Η Ντ. Μπακογιάννη, αφού επεσήμανε με νόημα ότι ο Κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε στον πρωθυπουργό («ήταν αγέννητος» τον δικαιολόγησε), έκανε λόγο για «κουτσογιώργεια λογική» του πρωθυπουργού και για απόδοση οικογενειακής ευθύνης και δήλωσε πως «είμαι υπερήφανη για τους δημοκρατικούς αγώνες του πατέρα μου από την Κατοχή έως και την δικτατορία. Εύχομαι να μπορεί να πει το ίδιο και ο Αλ. Τσίπρας για τον δικό του πατέρα».

Η αναφορά Μπακογιάννη είναι σε άμεση συνάφεια με το σημερινό πρωτοσέλιδο της ακροδεξιάς εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» που ρωτά «Αλέξη τι έκανε ο πατέρας σου στην επταετία με τον «Σκαπανέα»;» και στις εσωτερικές σελίδες υποστηρίζει ότι «Ο πατέρας του Τσίπρα έκανε χρυσές δουλειές με την 21η Απριλίου».

Συντάκτης: Η ΑΥΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL