Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Ζαχαριάδης: Πρέπει να επανέλθει στον δημόσιο διάλογο και στη χώρα η σοβαρότητα

Eurokinissi

Έκανε λόγο για «απόλυτα τοξικό επίπεδο» που έχει φτάσει ο πολιτικός διάλογος με συγκεκριμένες ευθύνες κυρίως από την πλευρά της αντιπολίτευσης και στην προσπάθεια με αποκορύφωμα τις δηλώσεις του Γ. Αλαφούζου

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε από την πρώτη στιγμή και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τη βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας σήμερα Στο Κόκκινο επανάλαβε «τη ρητή και κατηγορηματική αποστροφή» γι’ αυτή την ενέργεια και στον Κώστα Αλατζά επισήμανε ότι θα πρέπει να επανέλθει στον δημόσιο διάλογο και στη χώρα η σοβαρότητα.

Ο κ. Ζαχαριάδης τόνισε ότι «Δεν θα αφήσουμε και δεν μπορούμε να αφήσουμε τον φόβο και τρόμο να μπει στην κοινωνία μας, να μπει στο πολιτικό σύστημα στα μίντια της χώρα και νομίζω ότι η συζήτηση θα έπρεπε να έχει σταματήσει εκεί».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο «απόλυτα τοξικό επίπεδο» που έχει φτάσει ο πολιτικός διάλογος με συγκεκριμένες ευθύνες κυρίως από την πλευρά της αντιπολίτευσης και στην προσπάθεια με αποκορύφωμα τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου που μίλησε «για ηθικό αυτουργό».

«Τέτοιες δηλώσεις, τέτοιες συνεπαγωγές ναρκοθετούν πλήρως το διάλογο, φέρνουν ένα απόλυτα τοξικό κλίμα, νομίζω ξεπερνούν κάθε όριο και κάθε προηγούμενο. Νομίζω δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι» ο κ. Ζαχαριάδης και επισήμανε «Πρέπει να επανέλθει στον δημόσιο διάλογο και στη χώρα η σοβαρότητα».

«Αν είναι δυνατόν επειδή με κάποιον έχουμε μια αντιπαράθεση, μια αντίθεση όσο σκληρή και να είναι, να υπονοείται ότι εμείς καλούμε ή προσκαλούμε τον οποιονδήποτε να βάλει μια βόμβα ή να κάνει μια εγκληματική ενέργεια. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με αυτόν τον τρόπο βάζουμε διαμεσολαβητή στις πολιτικές μας σχέσεις την τυφλή βία, την τρομοκρατία, την τρέλα» τόνισε ο κ. Ζαχαριάδη και επισήμανε ότι πρέπει να πάρουμε απόλυτη απόσταση όλοι μας από τη δήλωση του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι «βασικός ηθικός αυτουργός για την σημερινή επίθεση είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Δείτε όλα τα σχόλια