Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.9°C
3 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
14 °C
11.3°C16.6°C
1 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.8°C28.2°C
6 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
28 °C
26.1°C27.8°C
6 BF 26%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.0°C
4 BF 94%
Άρση του εμπάργκο προς ΣΚΑΪ και ΕΡΤ ζητά ο Ν. Φίλης (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Άρση του εμπάργκο προς ΣΚΑΪ και ΕΡΤ ζητά ο Ν. Φίλης (Video)

Την άρση του εμπάργκο προς τον ΣΚΑΪ και την ΕΡΤ ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό ο Ν. Φίλης συμφώνησε με σχετική αναφορά που υπάρχει στο άρθρο του Παντελή Μπουκάλα στην Καθημερινή και κάλεσε τις ηγεσίες του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ να ξανασκεφτούν την στάση τους.

"Προσθέτω και τη δική μου φωνή στην ομόθυμη καταδίκη και αποδοκιμασία για την τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΙ. Με προβλημάτισε, όπως όλους μας η ανακοίνωση του κυρίου Αλαφούζου, αλλά, σήμερα, ειδικά, δεν θέλω να προσθέσω οξύτητα στην αθλιότητα και στη συκοφαντία. Θέλω, όμως, ως δημοσιογράφος να εξάρω τη σημερινή αντίδραση των συναδέλφων της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, με την εμβληματική φωτογραφία στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας και το μήνυμά τους «Στη βία απαντάμε με τη δουλειά μας» με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του ο Νίκος Φίλης.

Επίσης ζήτησε απο το ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. "να ακούσουμε την προτροπή του Παντελή Μπουκάλα στο σημερινό εξαιρετικό χρονογράφημά του. Γράφει, απαντώντας στους κατά φαντασίαν Νετσάγιεφ: «Αυτό που θα έπρεπε να κάνουν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, είναι να άρουν το εμπάργκο προς τον ΣΚΑΙ και την ΕΡΤ. Σήμερα κιόλας. Για να δείξουν έμπρακτα ότι σέβονται όσα κηρύσσουν υπέρ της ελευθερίας του Τύπου». 

Συντάκτης: Η ΑΥΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL