Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εκδηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ

"Δώσε τέλος στη σιωπή: Πες όχι στη βία κατά των γυναικών".

Η Οργάνωση Μελών Κηφισιάς, η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας και το Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής / Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιούν εκδήλωση, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ.

Ομιλήτριες:

- Αγγελική Παπάζογλου, συντονίστρια του Τμήματος Φεμινιστικής Πολιτικής / Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ.

- Αγγελική Δούβη, δημοτική σύμβουλος Ηλιούπολης, μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Ηλιουπόλεως

- Σοφία Βαγενά, εκπρόσωπος Αλληλεγγύης Γυναικών της Δημοκρατικής Ενωτικής Κίνησης Αστυνομικών (ΔΕΚΑ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας (Βίλα Κώστα), (Λουκή Ακρίτα 4, Ν. Ερυθραία).

* Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ 6ης Δημοτικής Κοινότητας πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7 μ.μ., με θέμα: "Μαζί σχεδιάζουμε το μέλλον". Ομιλητής: Νίκος Φίλης, βουλευτής Α' Αθήνας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Κινηματογράφο «Αλκυονίδα» (οδός Ιουλιανού 42, Πλατεία Βικτωρίας).

* Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, με θέμα: "Συνταγματική αναθεώρηση: Η ενίσχυση της δημοκρατίας" με ομιλητή τον Θοδωρή Δρίτσα, μέλος της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης.

* Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, με θέμα: Οικονομία και ανάπτυξη και κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60).

Δείτε όλα τα σχόλια