Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εκδηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ

"Δώσε τέλος στη σιωπή: Πες όχι στη βία κατά των γυναικών".

Η Οργάνωση Μελών Κηφισιάς, η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας και το Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής / Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιούν εκδήλωση, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ.

Ομιλήτριες:

- Αγγελική Παπάζογλου, συντονίστρια του Τμήματος Φεμινιστικής Πολιτικής / Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ.

- Αγγελική Δούβη, δημοτική σύμβουλος Ηλιούπολης, μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Ηλιουπόλεως

- Σοφία Βαγενά, εκπρόσωπος Αλληλεγγύης Γυναικών της Δημοκρατικής Ενωτικής Κίνησης Αστυνομικών (ΔΕΚΑ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας (Βίλα Κώστα), (Λουκή Ακρίτα 4, Ν. Ερυθραία).

* Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ 6ης Δημοτικής Κοινότητας πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7 μ.μ., με θέμα: "Μαζί σχεδιάζουμε το μέλλον". Ομιλητής: Νίκος Φίλης, βουλευτής Α' Αθήνας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Κινηματογράφο «Αλκυονίδα» (οδός Ιουλιανού 42, Πλατεία Βικτωρίας).

* Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, με θέμα: "Συνταγματική αναθεώρηση: Η ενίσχυση της δημοκρατίας" με ομιλητή τον Θοδωρή Δρίτσα, μέλος της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης.

* Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, με θέμα: Οικονομία και ανάπτυξη και κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60).

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ξέρουν ήδη ότι χάνουν

  Εχθές η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μαρία Ζαχαράκη έστειλε στο ΕΣΡ επιστολή, με την οποία επιχειρεί να μπλοκάρει τη μετάδοση της ομιλίας του Αλ. Τσίπρα την Παρασκευή το βράδυ. Το τυπικό ζήτημα είναι ότι ο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο