Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Τα Νέα να μετονομαστούν σε Fake Νέα»

Eurokinissi

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού ο «Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη, μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να διαψευσθεί κατηγορηματικά τόσο από το Πατριαρχείο, όσο και από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών»

«Από επιτυχία σε επιτυχία βαδίζει ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη» σχολιάζει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού αναφορικά με δύο δημοσιεύματα της εφημερίδας Τα Νέα.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται αναφορικά με την εν λόγω εφημερίδα ότι «μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να διαψευσθεί κατηγορηματικά τόσο από το Πατριαρχείο για τους δήθεν διαλόγους του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον υπουργό Παιδείας, όσο και από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, που χαρακτήρισε το πρωτοσέλιδό τους για τις συντάξεις "αποκύημα φαντασίας"».

«Προτείνουμε να αλλάξουν τον τίτλο τους από τα Νέα σε Fake Νέα» σημειώνεται ολοκληρώνοντας στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου.

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δύο διαφορετικοί δρόμοι, δύο διαφορετικά σχέδια

Ο προϋπολογισμός που αναμενόταν να ψηφιστεί χθες το βράδυ από τη Βουλή είναι ο πρώτος μετά από οκτώ χρόνια που δεν περιλαμβάνει νέους φόρους. Αντίθετα, περιλαμβάνει μειώσεις φόρων, καθώς τα επιπλέον...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο