Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
4 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
11.2°C11.9°C
3 BF 93%
Οι ΑΝ.ΕΛΛ. απέφυγαν να σχολιάσουν την παραίτηση Κοτζιά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Οι ΑΝ.ΕΛΛ. απέφυγαν να σχολιάσουν την παραίτηση Κοτζιά

Οι ΑΝ.ΕΛΛ. απέφυγαν να σχολιάσουν την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, την ώρα που τα στελέχη τους κάνουν λόγο για εκτόνωση της έντασης με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζουν τη σταθερότητα της κυβέρνησης με κατεύθυνση την ολοκλήρωση της τετραετίας. Ο αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. Παναγιώτης Σγουρίδης επισήμανε ότι «δώσαμε στην κυβέρνηση μια σταθερότητα που κρατάει τριάμισι χρόνια και θα κρατήσει τέσσερα». Στο ίδιο κλίμα και η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, που σημείωσε ότι «υπήρξε μια εκτόνωση και συνεχίζουμε ενωμένοι, με στόχο την πορεία του κυβερνητικού έργου».

Μιλώντας στον Αlpha FM, ο Π. Σγουρίδης σχολίασε ότι «εδόθησαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις, υπάρχει η δεδομένη θέση κάθε κόμματος, δεν έχει βάση αυτή η φασαρία». Ο Π. Σγουρίδης εκτίμησε πως ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ δεν θα καταφέρει να περάσει από το Κοινοβούλιο τις συνταγματικές αλλαγές και τόνισε χαρακτηριστικά: «Μην εκπλαγείτε εάν η πρόταση του κ. Καμμένου γίνει πράξη» αναφερόμενος στο σχέδιο Β' του προέδρου των ΑΝ.ΕΛΛ., ενώ υπογράμμισε ότι «σαφέστατα οι εκλογές θα πάνε για τον Οκτώβριο».

«Στο υπουργικό συμβούλιο έγινε μια ειλικρινής συζήτηση. Όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και μια διαφωνία, είναι καλό να το συζητάει κανείς» επισήμανε η Μ. Χρυσοβελώνη μιλώντας στον Real FM. «Δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξουμε πρόταση μομφής εάν και εφόσον έρθει στη Βουλή από τη Ν.Δ. Αυτό κατέστη απολύτως σαφές από τον Π. Καμμένο και από εκεί και πέρα συνεχίζουμε το κυβερνητικό έργο που είναι εξαιρετικά πλούσιο» συμπλήρωσε η Μ. Χρυσοβελώνη, παρατηρώντας ότι «η συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι το Α και το Ω. Πρέπει να ανακουφιστεί η κοινωνία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL