Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.2°C21.9°C
1 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.2°C
2 BF 85%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
29 °C
28.8°C28.8°C
3 BF 30%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.3°C
2 BF 88%
Θ. Θεοχαρόπουλος για τη συμφωνία των Πρεσπών: / Θ. Θεοχαρόπουλος για τη συμφωνία των Πρεσπών: Η ΔΗΜ.ΑΡ. έχει τοποθετηθεί καθαρά ότι απαιτείται λύση στο "Μακεδονικό"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θ. Θεοχαρόπουλος για τη συμφωνία των Πρεσπών: / Θ. Θεοχαρόπουλος για τη συμφωνία των Πρεσπών: Η ΔΗΜ.ΑΡ. έχει τοποθετηθεί καθαρά ότι απαιτείται λύση στο "Μακεδονικό"

“Η ΔΗΜ.ΑΡ. έχει τοποθετηθεί καθαρά ότι απαιτείται επίλυση του ονοματολογικού ζητήματος. Είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα, στο οποίο χρειάζεται επιτέλους λύση” τόνισε ο Θ. Θεοχαρόπουλος από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται για τη ΔΕΘ, τέσσερις μέρες αφότου η Φ. Γεννηματά ανακοίνωσε από το Βελλίδειο ότι η ΔΗ.ΣΥ. θα καταψηφίσει τη συμφωνία.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. είπε σε συνέντευξή του (ρ/σ Πρακτορείο) ότι εφόσον οι ΑΝ.ΕΛΛ. συνεχίσουν να μη στηρίζουν τη συμφωνία των Πρεσπών, τότε ο πρωθυπουργός θα πρέπει να δεσμευτεί ότι, αφότου έρθει η συμφωνία στη Βουλή για ψήφιση, αμέσως μετά θα προκηρυχθούν εκλογές. “Δεν είναι δυνατόν με τη στάση των ΑΝ.ΕΛΛ., αν έρθει η συμφωνία και ψηφιστεί από την πλειοψηφία της Βουλής -των βουλευτών έστω-, να συνεχίσουν να συγκυβερνούν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛΛ. την επόμενη μέρα, χωρίς να συμβαίνει τίποτε” είπε.

"Στη Ν.Δ. έχει πάρει κεφάλι η σκληρή Δεξιά"

Κριτική άσκησε και στον Κυρ. Μητσοτάκη ότι “από την περίοδο και μετά που εκλέχθηκε πρόεδρος της Ν.Δ. νομίζω πως έχει πάρει κεφάλι το κομμάτι της σκληρής Δεξιάς στη Ν.Δ.”. Σημείωσε ότι “Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης είναι αυτοί που περνούν την πολιτική τους στη Ν.Δ.” και ότι οι σκληρά δεξιές θέσεις πρέπει να απομονωθούν, προσθέτοντας ότι το ίδιο λέει και για τον Π. Καμμένο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL